Annonce
Kolding

Trafikken påvirkes i to uger: 3000 kvadratmeter bevoksning skal ryddes før udvidelse af lyskryds

En del af bevoksningen på den nordlige del af Tøndervej nær Seest Bakke bliver fældet, skriver kommunen i pressemeddelelsen. Arkivfoto: Jacob Schultz
Rydningen af området og de efterfølgende boringer kan komme til at påvirke trafikken de næste to uger.
Annonce

Kolding: Trafikken vil de næste 14 dage være påvirket af, at der skal ryddes 3000 kvadratmeter bevoksning ved Seest Bakke-krydset forud for den planlagte udvidelse af det meget trafikerede kryds.

Kommunen sætter nemlig gang i arbejdet med at rydde et område på hjønet af Seest Bakke og Tøndervej for hække, træer og buske, oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

- Vi sørger for, at arbejdet udføres i dagtimerne uden for myldretiden, så eventuelle trafikale gener bliver så små som muligt, forsikrer Lene Pilt, anlægsingeniør fra Kolding Kommune i pressemeddelelsen.

Området bliver ryddet, så der kan laves boringer på grunden.

- Vi rydder et godt 3.000 kvadratmeter stort område, så teknikerne kan komme til at tage en række jordbundsprøver. I alt skal der laves otte boringer på grunden plus to på Konstantin Hansens Vej. Resultatet af prøverne har betydning for, hvordan den kommende udvidelse af vejen skal gennemføres, forklarer Lene Pilt i pressemeddelelsen.

Annonce

12 millioner kroner

Byrådet har afsat 12 millioner kroner til at omlægge Seest Bakke, så trafiksikkerheden styrkes, og trafikken kommer til at glide lidt bedre i de trafikerede kryds Vestre Ringgade-Tøndervej-Seest Bakke.

- Jeg forventer, at vi går i gang med selve anlægsarbejdet omkring efterårsferien. Afhængigt af vejret skulle vi gerne i år have udvidet Tøndervej ved Seest Bakke med et ekstra spor i vestlig retning og være godt i gang med at forberede forlægningen af den sydlige del af Seest Bakke, som kommer til at munde ud i Tøndervej 75 meter længere vestpå, siger Lene Pilt i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce