Annonce
Kolding

Trafiksyndere var påvirket af alkohol og stoffer og kørte bil uden tilladelse

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Kolding: Det var nok ikke med velberådet hu, at en 20-årig mand tidligt søndag morgen satte sig bag rattet i sin bil. I hvert fald blev den 20-årige klokken 04.31 stoppet af politiet på C F Tietgensvej, hvor ordensmagten kunne konstatere, at den 20-årige var påvirket af alkohol. Manden er derfor blevet sigtet for spritkørsel, oplyser Sydøstjyllands Politi mandag.

Den 20-årige var ikke den eneste trafiksynder, som endte i politiets sorte bog i løbet af søndagen. En 26-årig mand blev nemlig taget i at køre bil i frakendelsestiden på Haderslevvej. Det skete søndag aften klokken 23.00.

Samme sigtelse har en 25-årig mand også fået på nakken. Han blev snuppet fredag klokken 17.35 på Tingvejen, fortæller politiet.

Et kvarter senere - klokken 17.50 fredag - klappede fælden også for en 24-årig mand, da politiet stoppede ham i sin bil på Sydbanegade og kunne konstatere, at han var påvirket af stoffer eller medicin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Tidligere JydskeVestkysten-chef giver ledelsen en ordentlig kindhest: - I bør overveje at lukke avisen, inden det bliver pinligt

Annonce