Annonce
Tarm

Trampede skraldespand i stykker og rev nedløbsrør af vægge: Spejderhytte og skole udsat for hærværk

Videbæk Skole er i weekenden blevet udsat for hærværk. Området omkring skolen er i forvejen et sted, hvor politiet holder ekstra øje med, hvad der foregår. Skærmbillede fra Google Streetview
Politiet måtte to gange denne weekend rykke ud til hærværk i henholdsvis Videbæk og Tarm, hvor man mistænker, at en fest er gået over gevind.
Annonce

Tarm/Videbæk: Politiet måtte to gange denne weekend rykke ud til hærværk i henholdsvis Videbæk og Tarm, hvor man mistænker, at en fest er gået over gevind.

Ved spejderhytten på Drosselvej i Tarm havde nogle revet nedløbsrørene ned fra væggene, sparket et rækværk i træ i stykker og efterladt knuste flasker, affald og væltet inventar.

Hærværket skulle være sket mellem fredag klokken 17.30 og lørdag klokken 9.30.

- Det er nok en af de her sædvanlige ting med, at der var nogle, der mente, de skulle holde fest derude, siger Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Klokken 1.20 natten mellem lørdag og søndag modtog politiet en anmeldelse om hærværk på Videbæk Skole, hvor en 100 liters skraldespand var væltet og trampet i stykker. Samme skæbne måtte nogle aluminiumsplader lide.


Det er nok en af de her sædvanlige ting med, at der var nogle, der mente, de skulle holde fest derude.

Bjarne Højgaard, lokalpolitiet i Ringkøbing


Også denne gang siger erfaringerne, at alkohol kan have været involveret.

- Der står ikke noget i døgnrapporten om, at der er efterladt knuste flasker eller noget, men vi har fået flere anmeldelser siden foråret om, at Videbæk Skole er et af de steder, man samles omkring. Vi kører også forbi fra tid til anden for lige at tjekke op på, at der ikke er noget, og vi har også tidligere bortvist nogle derude fra. Så det er et af de steder, vi kender og ved, at der kan være lidt problemer, siger Bjarne Højgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Ejvind er ny holdkaptajn for indsamling af  julehjælp til fattige børnefamilier:  248 har allerede søgt om mad og gaver

Annonce