Annonce
Sport

Tranberg debuterede, da EfB-reserverne tabte

Patrick Egelund blev kampens enlige esbjergensiske målscorer, da han efter forarbejde af Rasmus Rejnhold og Simon Bækgård reducerede til 4-1. Arkivfoto: Lars Johansen.
Viktor Tranberg fik sin første kamp i EfB-trøjen, da EfB-reserverne tabte 7-1 til FC Midtjylland.

Ikast: Med Mathias Rosenørn og Jeppe Brinch som de gamle på holdet, lå det lidt i kortene, at EfB's unge reservehold ville få det svært mod FC Midtjylland i sæsonens første reserveligakamp.

Det fik de unge esbjergensere også. Hele 7-1 løb midtjydernes sejr op i, da de unge esbjergensere fik en sommerlektion i, at der er stor forskel på, om man til dagligt er inde i billedet til startopstillingen, eller om man hovedsageligt spiller i U19 Ligaen.

Kampen var afgjort efter 18 minutter, hvor Mathias Rosenørn havde pillet bolden ud af netmaskerne fire gange.

- Det er indbegrebet af, at vi har en ung trup. Vi skal ind og give dem nogle tidlige erfaringer. Her fik de læring af, hvordan det er på et højt nationalt niveau. Det er vores levebrød, at vi skal bringe nogle unge frem på de rigtige tidspunkter. Men der er ingen tvivl om, at det gør ondt at tabe 7-1, siger EfB's A+ træner, Lars Vind.

Annonce

Tranberg blev kastet for ulvene

Det var lige på og hårdt for Viktor Tranberg, der debuterede i EfB-trøjen samme dag, som den 22-årige forsvarsspillers skifte blev annonceret.

Uden træningspas eller ret meget andet spillede Tranberg sin første kamp for EfB.

- Det er klart, at han skal ind og lære måden, hvorpå vi gør tingene på, og det er der kun en måde at gøre det på - og det er ved at træne og spille. Det er vigtigt for os, at få ham i gang, så vi kan bruge ham på den større scene, fortæller Lars Vind om Viktor Tranbergs hurtige debut.

FC Midtjylland - EfB 7-1 (4-1)

Fodbold, reserveligaen.

Mål: 1-0 Jens-Lys Cajuste (5.), 2-0 Artem Dovbyk (12.), 3-0 Gustav Isaksen (17.), 4-0 Artem Dovbyk (18.), 4-1 Patrick Egelund (42.), 5-1 Tim Sparv (51.), 6-1 Artem Dovbyk (55.), 7-1 Gustav Isaksen (65.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce