Annonce
Læserbrev

Transportministeren satte Klapbroen på stand by

Annonce

Læserbrev: I den forbindelse gav det os muligheden for at starte en underskriftsindsamling mod projektet og derved opnå, at politikkerne bag forliget lige vil ”vende skråen” en ekstra gang, før de igen sætter projektet i gang.

Kort sagt mener vi, at det er spild af vores gode skattekroner og det specielt, når beslutningen er taget uden, at der som minimum er udarbejdet en behovsanalyse. Den umiddelbare vurdering er, at uden behovsanalysen skal klapbroen ses som en bekostelig donation som måske vil blive brugt i relativ få måneder af året. Endvidere hænger klapbroen ikke sammen med den oprindelige plan om en forbedret infrastruktur i Ribe.

Vi kan frygte, men håber ikke, at det her kan ende som en af de nuværende omtalte byggesager hvor økonomien er stikker fuldstændig af.

På diverse Facebook-sider har der været megen diskussion. Umiddelbart en god tone med til tider desværre det modsatte og meget følelsesbetonet. Vi har dog taget det som en indikation på en stor interesse.

Kulminationen på missionen som blev sat i gang i oktober 2019, er, at der den 23. januar er afleveret 1268 underskrifter mod klapbroen til transportministeren. Herefter må den endelig beslutning tages af de partier, som vil tage ansvaret herfor. Vigtigst for os har været, at vi er blevet hørt og er kommet med vores kritik af forløbet og vore anbefalinger.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce