Annonce
Ishockey

Travis kommer til Esbjerg

Esbjerg Energy får tilgang af canadiske Travis Brown. Arkivfoto: Ludvig Dittmann

ESBJERG: Travis kommer til Esbjerg. Og der er ikke tale om det skotske band, men derimod den canadiske ishockey-back, Travis Brown, der er hentet til Esbjerg Energy til den kommende sæson.

- Jeg vil kalde Travis Brown, som er 25 år, for et kæmpe talent. Han har et rigtigt godt skøjteløb, han bevæger sig klogt og så læser han spillet rigtigt godt. Travis Brown spiller med en stor udstråling og man kan sige, at han på en god måde viser vejen for holdkammeraterne, siger assistenttræner Thor Dresler fra Esbjerg Energy i en pressemeddelelse.

Den nye back har primært erfaring fra East Coast Hockey League, hvor han har spillet 221 kampe for Brampton Beast, Allen Americans, Wichista Thunder og Indy Fuel, men canadieren har også spillet i American Hockey League.

Thor Dresler kalder Brown for en produktiv og fysisk spiller.

- Jeg oplever samtidigt Travis Brown som en produktiv spiller. Han producerer en del point, men han formår samtidigt at bringe fysik ind i spillet. Metal Ligaen kan ikke betegnes som en fysisk lige, men det er hensigtsmæssigt med en spiller, som kan bidrage til at rydde op foran vores eget mål, siger Dresler.

- Med sin fysik formår Travis Brown også at vinde mange dueller i hjørnerne og langs banderne. I Esbjerg har vi et ungt hold, og her er jeg helt sikker på, at Travis Brown som før nævnt kan gå forrest og hjælpe de unge spillere til at lægge det rigtige pres på modstanderne, siger Energy-assistenten.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ordnet Brexit er langtfra sikret

Torsdag var der grund til at drage et lettelsens suk, da den britiske premierminister Boris Johnson på Twitter meddelte, at der var forhandlet en aftale på plads om Brexit. Det er godt nyt ikke blot for Storbritannien, men også for alle os andre. EU-Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, bekræfter, at parterne er blevet enige om en aftale, han betegner som retfærdig og balanceret aftale for EU og for Storbritannien. Naturligvis er det grundlæggende trist, at briterne nu er på vej ud af det europæiske fællesskab. Om det på sigt vil være en fordel for nationen kan der også sættes et stort spørgsmålstegn ved. Det sagt er der dog grund til at glæde sig, fordi skilsmissen nu forhåbentlig kan gennemføres i mindelighed. Det modsatte kunne have medført omfattende kaos med nye handelsbarrierer i Europa. Markedet reagerede da også prompte på meldingen, der fik kursen på det britiske pund til at stige. Dog er det forhastet allerede nu at glæde sig over udsigten til et ordnet Brexit. Om britisk politik kan man kun forudsige, at den er uforudsigelig. Johnsons forgænger som premierminister, Theresa May, fik jo ligeledes forhandlet sig til rette med EU for blot efterfølgende at blive ydmyget i det hjemlige parlament. Man kan frygte, at det scenarie gentager sig. Den britiske regerings nordirske støtteparti har allerede vendt tommelen ned for aftalen. Hos de øvrige partier er velviljen over for Boris Johnson samtidig uhyre begrænset. Måske kan lysten til at smække premierministeren en politisk lussing vise sig større end den sunde fornuft, som en aftale ville være udtryk for. Den danske regering har nærlæst aftalen. Efter det forklarede statsminister Mette Frederiksen, at hun er villig til at strække sig meget langt for at få tingene på plads. Man kan kun håbe, at samme besindighed vil indfinde sig i parlamentet i Westminster Palace. Sikkert er det imidlertid ikke. Så nok er EU og Storbritannien nået et nødvendigt skridt videre. Men i mål er vi ikke.

Annonce