Annonce
Esbjerg

Tre advokater forlader Esbjergs ældste advokatfirma og stifter eget selskab

Advokat Jørgen Makholm (t.h), her sammen med Palle Guldager Kristensen, Dansk Bank og John Riis Andersen, Claus Sørensen-koncernen, tegner direktionen i Esbjergs nye advokatfirma, Ventus Advokaterne. Arkivfoto
Tre advokater fra advokatfirmaet Thuesen Bødker & Jæger går solo og stifter deres eget firma, Ventus Advokaterne.
Annonce

Esbjerg: Advokaterne Jørgen Makholm, Peder Sølbech Larsen og Stefan Nielsen udtræder af Esbjergs ældste advokatfirma, Thuesen Bødker & Jæger.

I stedet fortsætter de tre advokater sammen i et nyt advokatfirma, Ventus Advokater P/S, som de stiftede forleden.

I en pressemeddelelse fremgår det, at de tre advokater går solo efter en fælles beslutning, som bunder i ”partnernes forskellige visioner og ønsker for den fremtidige drift.”

Hvad der mere konkret ligger til grund for de forskellige visioner i forhold til den fremtidige drift, ønsker man ikke at uddybe, oplyser Peter Boe Christensen, advokat og partner i Thuesen Bødker & Jæger.

Annonce

Mere info senere

Peter Boe Christensen fortsætter sammen med advokat-kollegerne Jørgen Brammer, Finn Andersen, Søren Ellerbæk og Stefan Schønemann Jacobsen uændret i Thuesen Bødker & Jæger på den nuværende adresse i Kongensgade, og det er forventningen, at den faktiske opdeling og flytning mellem parterne finder sted per. 1. februar 2021 eller umiddelbart herefter.

Indtil 1. februar 2021 vil driften af Thuesen Bødker & Jæger fortsætte uændret.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra de tre advokater bag det nye Ventus Advokaterne, men af pressemeddelelsen fremgår det, at man vil meddele sig senere.

Advokatfirmaet Thuesen Bødker & Jæger har rødder mere end 100 år tilbage i Esbjerg. Det nuværende Advokatfirma opstod som følge af en fusion mellem advokatfirmaet Jæger & Rambusch og Thuesen & Bødker. Begge disse advokatfirmaer har dybe rødder i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Sydjylland For abonnenter

Vaccinehåb får krydstogtskonges telefon til at bimle igen efter mareridtsår: - Men det er ikke prangende

Annonce