x
Annonce
Esbjerg

Tre dage med bridge

Ribe: Tirsdagsklubben i Ribe Bridge Klub har afsluttet en holdturnering over tre spilledage.

A-rækken: Hans W. Hansen – Palle Jørgensen og Mogens Dahl – Ernst Schroll fik 43,72 point foran Vibeke Gammelgaard – Birgit Madsen og Kamma Franch – Kirsten Andersen med 29,80 point.

B-rækken: Hans Stærmose – Agner Thim og Eilif Pedersen – Henning Pedersen fik 47,92 point foran Bernd Schrøder – Otto Olsen og Karl Egon Jensen – Engers Hansen med 24,38 point.

C-rækken: Dorthe Ledet Jensen – Else Marie Mortensen og Erling Hansen – Arne Friis Jensen med 43,52 point foran Anne Uldall – Ellen Friis Jensen og Hans H. Sørensen og Knud Abel med 41,98 point.

D-rækken: Tove Pedersen – Grethe Schrøder og Inger Vejrup – Marie Hansen fik 42,22 point foran Karl Schmidt – Thomas G. Pedersen og Gunhild Høy – Kaja Pedersen med 36,46 point.

E-rækken: En serieturnering for 10 par: Jytte Storgaard – Ole Hald, 1.321 point. Anna Davidsen – Kirsten Riber, 1272 point. Ejvind Andreasen – Holger Nissen, 1.210 point. Solvejg Svarrer og Hans Jacob Svarrer, 1.189 point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Annonce