Annonce
Indland

Tre fængslet i sag om grænseoverskridende kriminalitet

Efter en stribe anholdelser lørdag er tre personer søndag fængslet efter grundlovsforhør, oplyser politiet.
Annonce

To personer er søndag fængslet i fire uger, og yderligere en er fængslet in absentia i en sag, hvor seks personer lørdag blev anholdt i Danmark og Sverige. Det oplyser Særlig Efterforskning Vest, SEV.

Grundlovsforhøret forgik bag dobbeltlukkede døre ved Retten i Horsens, men politiet oplyste lørdag, at der er tale om en sag om "særlig kompliceret og grænseoverskridende kriminalitet".

Lørdag blev tre personer anholdt på rastepladsen ved Ejer Bavnehøj, mens svensk politi anholdt tre personer i Göteborg.

- Det handler om en planlagt og koordineret aktion. Der kommer ikke til at ske mere i dag (lørdag, red.), men vi kan ikke udelukke, at flere vil blive anholdt.

- Jeg kan ikke sige mere, end at det handler om international, organiseret kriminalitet. Men det handler ikke om terror, sagde politiinspektør Brin Voss Olsen fra SEV lørdag til den svenske avis Aftonbladet.

Politiet har været karrige med informationer i sagen, og søndagens grundlovsforhør er da også foregået bag dobbeltlukkede døre.

Lørdag skrev Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

- Anholdelserne blev foretaget på baggrund af en større international efterforskning vedrørende særlig kompliceret og grænseoverskridende kriminalitet.

Politiet har ikke oplyst hverken alder eller køn på de anholdte og fængslede.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Blomster og hilsner til den 31-årige dræbte kvinde: - Himlen er blevet to sjæle rigere

Annonce