Annonce
Tønder

Tre finalister i spil til erhvervspris

Erhvervsdirektør Mikkel Johansen kan nu præsentere de tre finalister til årets erhvervspris i Tønder Kommune. PR-foto

Skal årets erhvervspris gå til PTI Europa, Andels-Kartoffelmelsfabrikken eller Okholm Lighting? Det bliver afgjort den 15. november

Annonce

Tønder: De tre finalister til Tønders Erhvervsråds Erhvervsprisen'17 er nu udvalgt blandt 26 indstillede virksomheder. Det drejer sig om PTI Europa A/S ved Anneli og Jürgen Lorenzen; Andels-Kartoffelmelsfabrikken Sønderjylland (AKS) og Okholm Lighting A/S ved Peter Okholm.

- Der var kommet rigtig mange gode og motiverende indstillinger - og der er ingen tvivl om, at der i Tønder Kommune findes mange ildsjæle og virksomheder, der er med til at skabe engagement og sikre vækst i det lokale erhvervsliv. Men dommerkomitéen fandt, at de tre finalisters indsats var særlig bemærkelsesværdig og fortjente en finaleplads, lyder det fra erhvervsdirektør Mikkel Johansen i en pressemeddelelse.

Annonce

Publikum bestemmer

De tre finalister vil blive præsenteret på årets store erhvervsarrangement, der i år er et stort awardshow, som holdes i samarbejde med Tønder Kommune. Awardshowet løber af stablen den 15. november, og det er deltagerne på dagen, der bestemmer, hvem af de tre finalister, der skal vinde Erhvervsprisen'17. Der vil efter præsentationen af finalisterne blive stemt om, hvem der skal vinde.

Der er lagt op til en spændende aften, hvor også vinderen af Den Sociale Virksomhedspris 2017 vil blive udnævnt, og der vil være et oplæg fra den prisvindende iværksætter Johan Bülow, også kendt som "lakridskongen".

Der var i alt modtaget 38 indstillinger til prisen, fordelt på 26 virksomheder.

Vinderen af Erhvervsprisen'17 kan ikke kun pynte sig med den flotte titel, men vinder også en pengepræmie på 10.000 kroner, et diplom og en vandrepokal, hvor virksomhedens navn kommer til at fremgå.

Sidste år vandt Brøns Maskinforretning ved Dan og Zaza Hamann erhvervsprisen i skarp konkurrence med to andre finalister, nemlig Marieskolen og Laursen Grafisk, begge Tønder. /exp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Danmark For abonnenter

3000 kør-selv-ferier i fare: Sønderjysk rejsebureau kalder mulig tysk nedlukning en katastrofe

Regionalt

Næsthøjeste antal nye smittede: Varde er eneste kommune i landsdelen med hverken bekymrende ellers kritiske coronatal

Danmark

Live fra pressemøde: 'Smittetal er gået fuldstændig bananas' - hele verdenskortet kan snart blive orange

Annonce