Annoncørbetalt indhold

Tre geniale gaver til dig der vil motionere mere

Annonce

Dette indhold er sponsoreret

Mange danskere ønsker at motionere mere. Måske har du en travl hverdag, hvor der sjældent bliver tid til at tage dig godt af din krop. Eller måske er du ganske enkelt i tvivl om, hvad der er det rigtige at gøre. Der er mange gode måder at komme i gang med at motionere på. Internettet er din ven. Her finder du talrige magasiner med detaljerede artikler med træningsplaner og gode råd. Også Youtube er fyldt med træningsorienterede kanaler, der hjælper alle slags mennesker ligegyldigt, hvilken fysisk form, man er i. Men der er også andre gode måder at komme i gang med motionen på. Gaver er altid en god undskyldning for at sætte gang i en ny udvikling i dit liv. Så står du og har fødselsdag, konfirmation, sølvbryllup eller andre arrangementer rundt om hjørnet, så bør du slå til. Her er tre geniale gaver til dig, der gerne vil motionere mere.

En romaskine En undervurderet træningsform er den træning man kan lave komfortabelt i ens eget hjem. Her er der massere af fede løsninger, der får pulsen op og styrker musklerne, uden at du skal ud ad døren. En genial løsning er træningsmaskiner. Investerer du først i en træningsmaskine hjemme i privaten, så kan du regne med, at en verden af muligheder åbner sig. Eksempelvis kan du investere i en romaskine med en romaskine guide, der hjælper dig med at finde den bedste romaskine til dit behov. Om du har flere timers erfaring på lignende maskiner eller blot er nybegynder, så vil du ikke fortryde at investere i en romaskine til dit hjem.

Nye løbesko Nogle gange er det de små ting, der skal til for, at man kommer i gang. Står du og tumler med manglende motivation til at komme ud og bevæge dig og har svært ved at finde ud af, hvilken slags motion, der er rigtig for dig? For de fleste så er en løbetur noget, der kan tilpasses alle behov. En løbetur kan være alt fra en kort, intens 15-minutters tur til et heldagsarrangement med mange kilometer i fødderne. Så står du og overvejer at gå i gang med at løbe, så er der ingen bedre gave at smide på ønskelisten end et par løbesko. Et par nye skinnende og trendy løbesko vil helt sikkert være en motivationsfaktor for at komme i gang med at motionere mere.

Et fitnessabonnement Er du typen, der gerne vil smide nogle kilo og måske få en mere tonet krop at se på? Så er et fitnessabonnement ideelt at smide på ønskelisten. Her kan du træne, når det passer dig og tilpasse øvelser og intensitet dag for dag. I de fleste centre er det også muligt at træne på hold og få en træningsassistent, hvis man er helt grøn i forhold til træningen. Så bliver undskyldningerne for ikke at motionere lige pludselig få.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.