Annoncørbetalt indhold

Tre gode råd til dig, som skal starte på studie efter ferien

Annonce

Dette indhold er sponsoreret

Når man skal starte på studie, så er det en stor omvæltning fra den almindelige hverdag. For mange betyder det, at man skal flytte til e n ny by i landet. For andre betyder det, at de mere afslappede sabbatår er slut, og det nu er tid til at stikke næsen i bøgerne igen. Uanset, hvilken kategori, som du tilhører, så er det vigtigt at starte på den rigtige måde, så du kommer godt ind i dine studieår. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kommer godt i gang med dit studie. En god ide er at have styr på teknologien inden studiestart med enten en android eller iphone telefon.

Planlæg din tid

Nu hvor du er startet på studie, så vil der være langt flere ting i kalenderen, som du skal lære at holde styr på. Der er for de fleste studerende tid til arbejde, studiet, læsning og sociale begivenheder, men det er udelukkende muligt, når man lærer at prioritere sin tid. Derfor er det vigtigt, at du har styr på din kalender, så du har et godt overblik de mange deadlines og events, som du vil være en del af i de kommende år.

Der er så meget at holde styr på

Studielivet er en helt anden verden. Der er nye termer. Der kæmpe bygninger med forvirrende numre, også er der en professor som spørger, om man har overvejet udveksling oven i det hele. Men det er okay, at det er forvirrende og kaos i starten. Det er det for alle, og du skal derfor ikke gå i panik, hvis du engang imellem mister overblikket. Når dette sker, så er det en god ide at bruge sine studiekammerater, som står i samme situation, som du selv gør.

Spar på pengene

For de fleste nye studerende betyder studiestart begyndelsen på en tid, hvor du selv skal betale for mad og drikke, og du skal selv finde pengene til de bøger, som du vil få brug for. Derfor er det en god ide at lære tidligt at spare på pengene, så du er sikker på ikke at få røde tal, når måneden er ved at være slut. Dette kan gøre på flere måder. Du kan købe dine studiebøger brugt, du kan bruge mindre penge på mad udefra, og du kan lægge et fornuftigt budget, så du kan betale alle de regninger, som kommer ind af døren.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.