Annoncørbetalt indhold

Tre gode råd til nærvær med din nye baby

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du måske lige fået en nyfødt? Et stort tillykke skal det lyde! Det er et spændende nyt kapitel af dit liv. Din babys første måneder er vigtige for trivsel og udvikling. Det er her grundstenene lægges for forholdet mellem dig og dit barn.


Annonce

Øjenkontakt og nærvær i dit barns første måneder er helt fundamentalt for barnets udvikling og succes senere i livet. Forskning viser, at de første måneder er vigtigt for barnets evne til at knytte sig til andre mennesker, skabe tillidsrelationer og for barnets sociale intelligens generelt.


Derfor har vi samlet tre gode råd, der sikrer det nærvær og kontakt, der er så ekstremt vigtigt for dit barns mest formative måneder:


Kropskontakt

Din baby har brug for at mærke, at du er der, også når han eller hun hviler og sover - tilstedeværelse er nøgleordet. En nem måde at skabe mere fysisk kontakt er at købe en vikle. En vikle er et stykke stof, du kan vikle om dig og din baby, så babyen sidder helt tæt på din krop. Dit barn vil føle sig tryg og kunne mærke dit hjerte og din vejrtrækning. Man ser denne metode til at bære sin baby i mange kulturer. Det giver din baby bedre søvn og er en naturlig måde at knytte relationsbånd.


En vikle er en god måde at skabe mere kontakt mellem far og barn. Moderen får naturligt mere fysisk kontakt til barnet, når hun ammer. Den fysiske kontakt er vigtigt for at knytte et stærkt bånd mellem far og barn. Faderen kan bruge viklen og derved få en masse kropskontakt og nærvær med den nye baby.


Læg telefonen fra dig

Det er et rigtig godt råd at lægge telefonen fra sig, når du er sammen med din baby. Det kan være kedeligt at amme, så det er fristende lige at gribe telefonen, men det er en dårlig idé. Det er vigtigt at babyen kan mærke, at du er nærværende, og at I har øjenkontakt. Det kan skade barnets udvikling, hvis du ikke er tilstedeværende, når du ammer.


Rør ved din baby

Skab gode rutiner med en masse berøring. Et godt råd er at give dit barn forsigtig massage. Det skaber en masse kropsberøring og nydelse - både for dig og din baby. Det endnu en god måde at skabe far-barn kontakt. Det kan ikke understreges nok, hvor vigtig hud-til-hud kontakt er for dannelsen af bånd mellem din baby og dig.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.