Annoncørbetalt indhold

Tre historiske monumenter du skal se i Tyrkiet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er bestemt ikke rejsetider, som verden ser ud lige nu, men det har fået en lang række danskere til at stoppe op og tænke over, hvor de gerne kunne tænke sig at rejse hen, når vi slipper ud af sygdommens klør. En af de meget populær destinationer både før (og sandsynligvis også efter) den nuværende sundhedskrise er Tyrkiet. Landet har både gode faciliteter for badeferier og historiske eventyr, så derfor er landet en af de mest oplagte rejsedestinationer, når vi engang kan rejse igen. Det er et land for de fleste familier. De fleste har sikkert været på badeferie i Alanya eller Izmir-regionen, men faktisk huser landet også en hel del spændende kulturelle oplevelse, som man kan komme på.


Annonce

I denne artikel kigger vi specielt på det historiske Tyrkiet og dykker ned i de monumenter du helt sikkert skal besøge, hvis du får muligheden for det på din tur til det store land. Vi har samlet tre bud på de monumenter, der helt bestemt er værd at se, hvis du befinder dig i området. Læs med her og bliv klogere på nogle af Tyrkiets fineste kulturskatte.


Hagia Sophia

Tyrkiet og Hagia Sophia er synonymer med hinanden. Den gigantiske bygning midt i millionbyen Istanbul, der udgør grænsen mellem Europa og Asien er hele varemærket på den historie som byen har haft gennem de sidste mange århundrede. Her har mange episke slag mellem osmanneriget og det byzantiske rige stået - og i dag står Hagia Sophia tilbage som det største mindesmærke fra den tid. Derfor er den kolossale bygning et absolut must-see, hvis man er til historiske monumenter og befinder sig i Istanbul.


Mausoleet i Halikarnassos

Hvis man kommer forbi byen Bodrum på en en-dags-tur fra de græske øer, så er Mausoleet i Halikarnassos helt sikkert også et godt bud på et historisk monument, man bør tage et kig på. Det er et gravmonument, der blev opført cirka 350 år før Kristi fødsel og var en del af Verdens syv underværker fra oldtiden.


Kappadokien

Elsker man at tage billeder, så er Kappadokien et fuldstændig magisk sted at opholde sig. Området er enorm rig på kultur og har tradition for luftballoner, hvorfor man kan opleve mange hundrede luftballoner på himlen på samme tid, hvis man er heldig. Dét kombineret med det flotte landskab giver nogle fantastisk flotte billeder fra det Tyrkiet, man måske ikke ser på sin badeferie til Alanya eller storbyferie til Istanbul.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.