x
Annonce
Aabenraa

Tre hundeførere fra Aabenraa til DM på Fyn

Hes ses tre af de lokale hundeførere, der skal til DM på Fyn, fra venstre: Flemming Cornelsen, Marlene Hoffmann og Cian Nielsen. PR-foto

Aabenraa: Når Danmarks civile Hundeførerforening i weekenden den 21. og 22. september holder danmarksmesterskabet i Langeskov på Fyn er der blandt de mange deltagere tre civile hundeførere fra Aabenraa med som deltagere.

I B-klassen er det Cian Nielsen med Mira og Marlene Hoffmann Grøn med Cinus. De er udtaget med henholdsvis 541 og 550 point. Cian blev nr. 3 i kredsen og Marlene nr. 2.

De har ved flere kreds- og landskonkurrencer opnået så mange point, at de rykker op i A-klassen til næste år. Marlene har med sin gamle hund Micky før deltaget ved DM. For Cian er det første gang, han deltager med hund.

I A-klassen er det Flemming Cornelsen og Molly, der er udtaget med 810 point og nr. 2 i kredsen.

De har begge deltaget ved flere kredskonkurrencer og fået oprykning til eliteklassen næste år. Flemming har før deltaget med sin gamle hund Trunte ved flere danmarksmesterskaber og har også været udtaget som dommer adskillige gange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Efterlysning: Hvor er Daniel?

Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Sydjylland

Fortsat færre syddanskere indlagt med coronavirus: Koncerndirektør forventer dog stigning efter påske

Annonce