Annonce
Aabenraa

Tre hundeførere fra Aabenraa til DM på Fyn

Hes ses tre af de lokale hundeførere, der skal til DM på Fyn, fra venstre: Flemming Cornelsen, Marlene Hoffmann og Cian Nielsen. PR-foto

Aabenraa: Når Danmarks civile Hundeførerforening i weekenden den 21. og 22. september holder danmarksmesterskabet i Langeskov på Fyn er der blandt de mange deltagere tre civile hundeførere fra Aabenraa med som deltagere.

I B-klassen er det Cian Nielsen med Mira og Marlene Hoffmann Grøn med Cinus. De er udtaget med henholdsvis 541 og 550 point. Cian blev nr. 3 i kredsen og Marlene nr. 2.

De har ved flere kreds- og landskonkurrencer opnået så mange point, at de rykker op i A-klassen til næste år. Marlene har med sin gamle hund Micky før deltaget ved DM. For Cian er det første gang, han deltager med hund.

I A-klassen er det Flemming Cornelsen og Molly, der er udtaget med 810 point og nr. 2 i kredsen.

De har begge deltaget ved flere kredskonkurrencer og fået oprykning til eliteklassen næste år. Flemming har før deltaget med sin gamle hund Trunte ved flere danmarksmesterskaber og har også været udtaget som dommer adskillige gange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Varde For abonnenter

Borgmester om ulovligheder i børnehave: - Jeg har bedt mine direktører kigge sagen igennem

Annonce