Annoncørbetalt indhold

Tre hyggelige dateideer

Munkebo: Her er det vinkælderen hvor gæsterne kan opholde sig. Ægteparret Iben Germundson og Finn Egebjerg Rasmussen ejer og driver Munkebo Kro. Foto: Robert Wengler

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


De fleste af os har prøvet, at der fra tid til anden kan gå lidt hverdag i parforholdet. At romantikken drukner lidt i tøjvask, rugbrødsmadder og praktik. Heldigvis behøver det ikke at være hverken dyrt eller besværligt at få bragt lidt romantik ind i parforholdet igen. Her får du tre ideer til hyggelige dates, som I sammen kan tage på.

Annonce

1.Uanset om I har været sammen i et halvt eller 20 år, så er der bare noget helt specielt ved den første date. Så hvorfor ikke genskabe den? Spis på den samme restaurant, som I gjorde på jeres første date, eller se den samme film, som I gjorde dengang. Det er en hyggelig måde at genopleve et helt særligt minde med ham eller hende, du elsker allerhøjest.

2.En anden måde at komme væk fra hverdagens trummerum på er ved fysisk at fjerne sig fra alt, der hedder praktiske gøremål, så I ikke har det at forholde jer til. Det kan I gøre ved at tage på et hyggeligt kroophold. Med andre til at stå for både opvask, borddækning og madlavning er det straks nemmere for jer at fordybe jer i hinanden og genfinde romantikken sammen. Et kroophold behøver ikke at koste en formue, men det kan alligevel give en helt særlig følelse af luksus sådan at lægge dagligdagens forpligtelser fra sig for en dag. Skal det være ekstra eksotisk, så book et kroophold et sted i Danmark, I endnu ikke kender så godt, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse blandt de lokale seværdigheder.

3.Hvis I er typerne, der har svært ved at sidde stille, så kan en god idé til en date være at lave noget aktivt sammen. Udfordr hinanden i et spil padel, eller tag ud og svøm en tur sammen. Mulighederne er så godt som uendelige, og det er bare med at finde ud af, hvilke faciliteter der er tilgængelige i jeres nærområde. Når I laver noget fysisk aktivt sammen, så er det også nemmere at glemme alle de pligter, der venter derhjemme. Samtidig er det en date, der på ingen måde sprænger budgettet. Med de ovenstående ideer er det bare med at tage din udkårne i hånden og komme afsted. Muligheder er der nemlig nok af.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.