Annonce
Sønderborg

Tre kalendere med visuelle sider af Gråsten, Sønderborg og resten af Als

Lidt ved et tilfælde er der slotsmotiver på forsiden af samtlige af de tre Langenberg-kalendere for 2021. Foto: Henrik Rath
Så er tiden igen inde til de årlige kalenderblade med motiver fra Sønderborgområdet. Mange havner i udlandet.
Annonce

Sønderborg: De er blevet en efterspurgt vare, de tre årlige kalendere fra Langenberg Grafisk i Sønderborg, som på hver 12 blade fører beskueren rundt i Sønderborgområdet. Og ikke sjældent havner nogle af dem hos folk i udlandet, som har relationer til området.

- Vi har hvert år forespørgsler på, hvornår kalenderne er klar i både butikker og til afsendelse. Den er da også lige til at putte i en A4-kuvert, siger Berit Langenberg, der som amatørfotograf gennem mange år denne gang også har leveret fotos til kalenderen "Sønderborg i nutid" sammen med Else Cortsen. Det er der kommet flere lidt anderledes motiver ud af.

- Mine fotos har tidligere udelukkende været brugt til postkort, men denne gang har jeg forsøgt at gå på opdagelse med kameraet på en lidt anden måde og ikke kun fokuseret på de klassisk-kendte motiver, tilføjer hun.

Annonce

Gråsten og Als

De to øvrige kalenderudgaver "Als Kalender" og "Gråsten & Omegn" har igen i år fotos af henholdsvis Inga L. Selma Hammer, som er født i Nordsjælland i 1941 og fotograferet siden hun var 12 år og så Anne Nielsen, som er ansat hos Langenberg Grafisk.


Mine fotos har tidligere udelukkende været brugt til kort, men denne gang har jeg forsøgt at gå på opdagelse med kameraet på en lidt anden måde og ikke kun fokuseret på de klassisk-kendte motiver.

Berit Langenberg


Her kan kalenderne købes. Desuden i begge Bog & Idé i Sønderborg. Boghandleren i Gråsten har også den lokale kalender, mens "Als Kalender" også kan fås hos boghandleren i Nordborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

3. døgn uden nye smittede: Vadehavsskole er ved at have styr på smitteudbrud

Annonce