Annonce
Sport

Tre mål fra Steffen Frank: SønderjyskE hev vigtig sejr i travl uge

Tre udekampe på seks dage er SønderjyskE's virkelighed. To af kampene er nu overstået med både et nederlag og en sejr. Arkivfoto: Jacob Schultz

SønderjyskE dominerede både på måltavlen og i straffeboksen, da det tirsdag aften trak de tre point med hjem fra Frederikshavn.

Udesejr: Efter et nederlag til de sjællandske ørne i weekenden, kunne de sønderjyske isfugle tirsdag aften nedlægge de nordjyske høge.

For de, der ikke betaler kontingent til Dansk Ornitologisk Forening, så rejste SønderjyskE sig ovenpå søndagens udebanenederlag til Herlev Eagles, da de lyseblå tirsdag aften sejrede ude over Frederikshavn White Hawks.

Tremålssejren blev hevet hjem i en kamp, hvor SønderjyskE foruden antallet af mål også dominerede på antallet af minutter tilbragt i straffeboksen og tabte faceoffs.

Det var dog også en kamp, hvor sønderjyderne var skarpest, da det kom til afslutningerne. Ét mål i hver periode blev det til, og det viste sig - på trods af de mange minutter i skammekrogen - at være tilstrækkeligt.

Det var da også gæsterne fra Vojens, der kom bedst fra start, og efter ni minutters spil kunne Steffen Frank sende pucken i netmaskerne til første periodes resultat. 0-1.

I midterperioden fortsatte den rutinerede forward, der i undertal kunne give sig selv topscorertitlen med sit andet mål. Mod kampens slutning kunne Rasmus Lyø mere eller mindre kunne lukke kampen og sikre tre point på kontoen med målet til 0-3, hvorefter hjemmeholdets Mads Larsen i powerplay mente, der skulle pyntes lidt på resultatet. Modsvaret kom fra Steffen Frank, der med mindre end et halvt minut tilbage cementerede sejren med scoringen til 1-4.

Med Esbjerg Energys sejr over Rungsted oveni hatten har SønderjyskE nu blot seks point op til det nordsjællandske tophold og syv point ned til Aalborg på tredjepladsen, der dog har spillet en kamp færre.

SønderjyskE har nu overstået to ud af tre udekampe på seks dage. Næste udfordring venter fredag i Rødovre.

Kampen i tal

Frederikshavn White Hawks - SønderjyskE 1-4 (0-1, 0-1, 1-2)

Målscorere: 0-1 Steffen Frank, assist TJ Moore og Frederik Bjerrum (09.03), 0-2 Steffen Frank, uassisteret (24.46), 0-3 Rasmus Lyø, assist Matt Prapavessis og Gabriel Desjardins (48.15), 1-3 Mads Larsen (53.05), 1-4 Steffen Frank, assist Frederik Bjerrum og TJ Moore(59.36)

Udvisninger: Frederikshavn 4x2 minutter, SønderjyskE 4x2 minutter, 1x5 minutter, 1x10 minutter og 1x20 minutter

Annonce
Annonce
Aabenraa For abonnenter

Hvorfor? Hvert tredje barn i Aabenraa må se langt efter flere varme hænder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Annonce