Annonce
Kolding

Tre mænd fængslet for voldeligt overfald på åben gade midt i Kolding: Sigtet for at overfalde brødre

Tre mænd blev tirsdag varetægtsfængslet i fire uger sigtet for at stå bag grov vold mod tre brødre på åben gade i Koldings midtby forleden. Flere medgerningsmænd er stadig på fri fod, oplyser anklageren.
Annonce

Kolding: Tre unge mænd på 22, 25 og 32 år blev tirsdag varetægtsfængslet i fire uger sigtet for at have begået grov vold mod tre brødre, som ifølge sigtelsen blev overfaldet i fredags af de tre nu fængslede.

Den voldelige episode fandt sted i fredags mellem klokken 21 og 21.30 i Låsbygade, og ifølge en pressemeddelelse fra politiet er det formodentlig familiestridigheder og jalousi mellem to familier, der er årsag til den voldsomme hændelse. Det er sandsynligvis ikke første gang, de to familier støder sammen, og undervejs i de voldsomme hændelser på åben gade dukkede flere familiemedlemmer op, kunne politiet forleden fortælle.

I løbet af mandag formiddag blev tre mænd på 22, 25 og 32 år anholdt, og tirsdag formiddag blev de så fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Kolding, hvor dørene blev lukket, da anklager Anna Holm kunne oplyse, at der stadig var medgerningsmænd på fri fod.

Annonce

Stak med kniv

De tre sigtede mænd nægtede sig skyldige, men blev alle varetægtsfængslet sigtet for grov vold i fire uger, oplyser anklageren.

Ifølge sigtelsen mødte de tre op i Låsbygade for at overfalde de tre brødre, og overfaldet skete med både knivstik, slag og peberspray.

Ifølge sigtelsen dukkede de tre sigtede op i Låsbygade efter, at de på forhånd havde aftalt det. Ofrene blev ifølge sigtelsen slået i hovedet, og en af dem blev stukket med en kniv i hånden samt sprøjtet på med peberspray. I en pressemeddelelse fra politiet tirsdag morgen blev det oplyst, at der foruden kniv også blev anvendt hammere ved overfaldet.

- Hvad enten motivet til volden er jalousi eller noget andet, så accepterer politiet ikke bataljer, som det vi så i Kolding i fredags. Derfor har vi også med det samme indledt efterforskning i sagen, og det glæder mig, at vi allerede nu har anholdelser og grundlovsforhør ved retten i Kolding i dag, lød det fra politiinspektør for Efterforskningscentret, Jesper Bøjgaard Madsen i en pressemeddelelse før grundlovsforhøret.

Annonce

Vil patruljere mere

Da politiet fredag aften blev tilkaldt til Låsbygade, blev der i første omgang ikke anholdt nogen. Flere af de fremmødte familiemedlemmer kom efterfølgende på skadestuen, oplyste politiet i weekenden.

Politiet har efter fredagens voldsepisode oplyst, at man i den kommende tid vil patruljere ekstra i området omkring Låsbygade, så områdets beboere ikke er utrygge ved, om de to stridende familier igen kan finde på at tage deres stridigheder ud på gaden.

Nu er de første blevet sigtet og varetægtsfængslet efter de voldelige sammenstød mellem to stridende familier fredag aften. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce