Annonce
Kolding

Tre mænd fængslet for voldeligt overfald på åben gade midt i Kolding: Sigtet for at overfalde brødre

Tre mænd blev tirsdag varetægtsfængslet i fire uger sigtet for at stå bag grov vold mod tre brødre på åben gade i Koldings midtby forleden. Flere medgerningsmænd er stadig på fri fod, oplyser anklageren.

Kolding: Tre unge mænd på 22, 25 og 32 år blev tirsdag varetægtsfængslet i fire uger sigtet for at have begået grov vold mod tre brødre, som ifølge sigtelsen blev overfaldet i fredags af de tre nu fængslede.

Den voldelige episode fandt sted i fredags mellem klokken 21 og 21.30 i Låsbygade, og ifølge en pressemeddelelse fra politiet er det formodentlig familiestridigheder og jalousi mellem to familier, der er årsag til den voldsomme hændelse. Det er sandsynligvis ikke første gang, de to familier støder sammen, og undervejs i de voldsomme hændelser på åben gade dukkede flere familiemedlemmer op, kunne politiet forleden fortælle.

I løbet af mandag formiddag blev tre mænd på 22, 25 og 32 år anholdt, og tirsdag formiddag blev de så fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Kolding, hvor dørene blev lukket, da anklager Anna Holm kunne oplyse, at der stadig var medgerningsmænd på fri fod.

Stak med kniv

De tre sigtede mænd nægtede sig skyldige, men blev alle varetægtsfængslet sigtet for grov vold i fire uger, oplyser anklageren.

Ifølge sigtelsen mødte de tre op i Låsbygade for at overfalde de tre brødre, og overfaldet skete med både knivstik, slag og peberspray.

Ifølge sigtelsen dukkede de tre sigtede op i Låsbygade efter, at de på forhånd havde aftalt det. Ofrene blev ifølge sigtelsen slået i hovedet, og en af dem blev stukket med en kniv i hånden samt sprøjtet på med peberspray. I en pressemeddelelse fra politiet tirsdag morgen blev det oplyst, at der foruden kniv også blev anvendt hammere ved overfaldet.

- Hvad enten motivet til volden er jalousi eller noget andet, så accepterer politiet ikke bataljer, som det vi så i Kolding i fredags. Derfor har vi også med det samme indledt efterforskning i sagen, og det glæder mig, at vi allerede nu har anholdelser og grundlovsforhør ved retten i Kolding i dag, lød det fra politiinspektør for Efterforskningscentret, Jesper Bøjgaard Madsen i en pressemeddelelse før grundlovsforhøret.

Annonce

Vil patruljere mere

Da politiet fredag aften blev tilkaldt til Låsbygade, blev der i første omgang ikke anholdt nogen. Flere af de fremmødte familiemedlemmer kom efterfølgende på skadestuen, oplyste politiet i weekenden.

Politiet har efter fredagens voldsepisode oplyst, at man i den kommende tid vil patruljere ekstra i området omkring Låsbygade, så områdets beboere ikke er utrygge ved, om de to stridende familier igen kan finde på at tage deres stridigheder ud på gaden.

Nu er de første blevet sigtet og varetægtsfængslet efter de voldelige sammenstød mellem to stridende familier fredag aften. Foto: Local Eyes
Annonce
Erhverv For abonnenter

Tidligere H&M-topchef i spidsen for hudplejekomet i Kolding: Sådan vil han sikre massiv vækst

Danmark

Lørdagens coronatal: 36.000 er testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Siemens og Facebook svigtede: Nu vil kommunen købe hårdtprøvede husejeres jord

Aabenraa For abonnenter

Efter tre brud på ryggen: Kommune efterlader Kathrine uden indtægt

Haderslev For abonnenter

Mike oplevede at blive ydmyget og tæsket af lærere på sin skole: Han husker stadig læreren, der brækkede hans arm på grund af et æbleskrog

Tønder

Bruger ikke vagter: Kommune har fravalgt sikkerhedsfolk til beskyttelse mod demente plejehjemsbeboere

Løvkvist: Formandsvalget forsvandt - nu er det en afstemning for eller imod Messerschmidt

Erhverv For abonnenter

Corona ramte salget af professionelt lyd- og lysudstyr hårdt: - I stedet for at fyre folk investerede vi i fremtiden

For abonnenter

Fynsk helikopter-fremtid pludselig usikker: Konkurrent klagede, og nu skal udbud gå om

Esbjerg For abonnenter

Bevaringsværdigt hus kan blive dit for 250.000 kroner: Se video fra hus, der har stået tomt i næsten 20 år

27-årig nordjyde skrev et 150 sider langt manifest og kaldte sine planer om et massemord for hævnens dag

Kolding

Plejecenter får hård kritik efter tilsynsbesøg: Nu skal 17 krav opfyldes

Billund For abonnenter

Tvillingegraviditet fik Nanna på andre tanker: - Jeg vil være der for mine børn, mens de er små

Varde

Danmarks bedste yver: Læs historien om, hvor meget dyr kan give til dit køleskab, hvis de har det godt

Annonce