Annonce
forside

Tre nye forstærkninger til FC Sydvest 05

Fra venstre mod højre er det Jesper Riis, Oliver Nielsen og Anders Vest-Hansen. Foto: FC Sydvest

FC Sydvest opruster truppen med en god blanding af talenter og erfaring. Målet er at hæve niveauet i hele truppen.

TØNDER: FC Sydvest 05 har hentet hele tre forstærkninger med udgangen af transfervinduet. Baggrunden er gennemgående, at man ønsker at forstærke truppen, og samtidigt sikre mere bredde. Det er de tre nye spillere et godt billede på, mener talsmand Flemming Jordt fra FC Sydvest.

- Det er ingen hemmelighed, at vi har haft en smal trup førhen, men jeg synes det ser lovende ud. Vi er oppe på 28 spillere, og der er kamp om pladserne i startopstillingen til hver eneste træning. Det løfter hele holdet, så det er vi godt tilfredse med.

De tre nye spillere er Jesper Riis, der er kommet til fra SønderjyskE, og spiller højre kant samt venstrebacken Oliver Nielsen, der er lejet i EfB. Endelig er der 27-årige Anders Vest-Hansen, som senest spillede for 1. divisionsklubben Nykøbing FC, og har over 200 1. og 2. divisionskampe på sit CV.

Annonce

Skal hæve niveauet i truppen

Jesper Riis, Oliver Nielsen og Anders Vest-Hansen er alle tre i fuld gang med træningen i Tønder, og målet er klart - det er udvikling, slår Flemming Jordt fast.

- Jesper kommer hertil med en masse erfaring som ungdomsspiller i SønderjyskE. Han er her især for at udvikle sig yderligere, og vi manglede en højre back, så det var et godt match. Han har allerede vist sit værd og starter allerede inde, hvilket siger meget om den gode start, han har fået hos os.

Oliver Nielsen er lige trådt til fra EfB, hvor han stadig er på kontrakt - men FC Sydvest 05 har lejet den 19-årige venstre back:

- Oliver overbeviste os hurtigt om, at han har det, der skal til. Han kommer med god fart og et godt drive, og man er ikke i tvivl om, at han bejler til en plads i startopstillingen. Oliver er her efteråret ud, og vi håber at kunne gøre ham klar til at nærme sig Esbjerg fB's ligatrup, lyder det fra Jordt.

Ambitionen om at udvikle skal også varetages af Anders Vest-Hansen. Den 27-årige spiller kommer til fra Nykøbing FC på Falster, men har bosat sig i Gærup. Anders Vest-Hansen har stor erfaring og med en seniorkarriere, der allerede tæller over 200 divisionskampe i 1. og 2. division er han en spiller, som ventes at gøre en forskel.

- Anders spiller på den centrale midtbane og har stor erfaring fra højere niveauer, hvilket vi tror, vil gavne FC Sydvest meget. Vi har mange unge spillere, så det er virkelig verdensklasse at vi kan få en på 27 med masser af erfaring ind på holdet, afrunder Flemming Jordt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Bander har kun fortjent foragt

Det er en politisk dom, der fredag faldt ved byretten i København, mener Loyal to Familia. Det er selvfølgelig noget vrøvl. Men det kan egentlig ikke undre, at bandemedlemmerne med deres systematiske lovovertrædelser ikke har respekt for, at vi lever i en retsstat. Her er det heldigvis sådan, at det er uafhængige domstole, der frikender eller dømmer de tiltalte. Fredag var dommen, at et midlertidigt politiforbud mod Loyal to Familia blev gjort permanent, og at banden blev opløst som forening. Og som det er i en retsstat, kan dommen ankes, hvilket Loyal to Familia har gjort. Så sagen fortsætter i Landsretten 1. september, og det er sandsynligt, at den tabende part i den sag vil forsøge at få en endelig afgørelse i Højesteret. Men uanset det videre forløb er det en meget opsigtsvækkende dom, da det er første gang, at en domstol opløser en forening. At danne en forening er en grundlæggende frihedsrettighed i Grundloven. Men Grundloven siger også, at foreninger, der virker ved vold eller søger at nå deres mål med vold, kan opløses ved dom. Det er heldigvis meget svært at få forbudt og opløst en forening i Danmark. Og når det gælder rockergrupper og bander, er det kompliceret for anklagemyndigheden at bevise, at de er foreninger i Grundlovens forstand. Derfor er det ikke domme som den, der fredag faldt mod Loyal to Familia, som kommer til at løse problemet med den den organiserede kriminalitet. Det kræver en konstant kamp fra myndighedernes side, og at vi som samfund ikke falder for fristelsen til at forherlige bander. De har kun fortjent fordømmelse og foragt. Forhåbentlig vil dommen dog øge trygheden for landets øvrige borgere. Det er der brug for. Kriminelle bander skaber masser af ulykke og utryghed med deres tyranniske adfærd i form af trusler, vold og afpresning. At omfanget af ugerningerne er stort, viser det skræmmende store antal medlemmer af bander og rockergrupper, som lige nu er varetægtsfængslet eller afsoner en dom: 372.

JV Podcast

JV Podcast: Danfoss-fyringer, rekord-opkøb og en enkelt københavner-chef huserer på Als

Annonce