Annonce
Aabenraa

Tre nye hjertestier i Aabenraa Kommune

Aabenraa kommune får tre nye Hjertestier i løbet af august-september. foto: Morten Rode.
Annonce

AABENRAA: Hjerteforeningen Aabenraa åbner i slutningen af august tre nye Hjertestier i den sydlige del af kommunen.

- Vi er så heldige at kunne understøtte lokale initiativer, der i slutningen af august i år etablerer og vedligeholder Hjertestier i Bjerndrup, Kollund og Rønshoved, oplyser formanden for hjerteforeningen, Jutta Drath, i en pressemeddelelse.

Hjertestien i Bjerndrup åbnes som den første 22. august kl. 10 af borgmester Thomas Andresen, og herefter vil personlig træner Martin Dan Jørgensen guide deltagere gennem stien.

Det er en arbejdsgruppe under Bjerndrup Udviklingsråd, der sammen med frivillige har forestået tilblivelsen af hjertestien.

Hjertestierne i Rønshoved indvies 29. august kl. 10 af social- og sundhedsudvalgsmedlem Ditte Vennits Nielsen. Det er en arbejdsgruppe under Lokalforeningen for Kollund, Sønderhav og Rønshoved, der står bag etableringen af denne Hjertesti sammen en række frivillige.

Hjertestierne i Kollund NaturUnivers åbnes også 29. august kl 14 med tale af social- og sundhedsudvalgsmedlem Jens Wistofte. Det er frivillige fra NaturUniversgruppen samt frivillige i øvrigt, der har etableret denne Hjertesti.

Hjerteforeningen ser gerne tilmelding til aktiviteterne. Tilmelding til Hjertestierne i Bjerndrup til Michael Erbs på mail erbs1@mail.dk eller Hjerteforeningen Aabenraa, hjfaabenraa@gmail.com, på SMS til 20 20 00 36. Tilmeldingsfrist er 19. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder For abonnenter

Efter konfirmationsaflysning for anden gang: - Man bliver simpelthen bare så træt

Tønder

Konfirmationer aflyst for anden gang: - Det er så synd for dem, som det næsten kan være

Annonce