Annonce
Esbjerg

Tre mænd slynget ud af bil: En er kommet alvorligt til skade

Foto: Local Eyes
En mand er kommet alvorligt til skade, mens to andre har fået lettere skader i et solobiluheld mandag aften.

Ribe/Rødding: Tre mænd blev mandag aften slynget ud af en bil i forbindelse med et solouheld. En af passagererne er kommet alvorligt til skade.

Det oplyser Karsten Høy, der er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Der har været et solofærdselsuheld, og vi ved endnu ikke, hvordan det er sket. De tre personer, som har siddet i bilen, skal alle en tur forbi sygehuset først, så vi har ingen vidner, vi har ingen, vi har kunnet afhøre endnu, siger han.

Ulykken skete på Obbekærvej/Ribevej, der ligger mellem Ribe og Rødding. Politiet modtog anmeldelsen klokken 19.27.

Vejen er spærret i forbindelse med politiets arbejde på stedet. Politiet kan kort før klokken 21 ikke sige, hvornår vejen ventes genåbnet, da der stadig pågår arbejde på stedet.

- Vi er fuldt beskæftiget ude på stedet endnu. Den sidste ambulance er først lige på vej afsted derfra nu. Og så skal vi have ryddet op, have en bilinspektør frem og målt op og lave sin undersøgelse derude, siger vagtchef Karsten Høy kort før klokken 21.

De pårørende er endnu ikke underrettet. Vagtchefen ønsker derfor ikke at oplyse, hvor gamle de tre mænd er.

Annonce
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ingen grund til Corona-panik

Så er dét sket, som vi længe har vidst var overvejende sandsynligt: Coronavirus er kommet inden for landets grænser. En medarbejder ved TV2 har været på ferie i Italien og har med sig hjem fra skiferien bragt virussen, og nu træder det danske virusberedskab i kraft. Det må vi have tiltro til, men allerede nu meldes om butikker, der tømmes for håndsprit, og andre reaktioner, som kunne være forløbere for egentlig panik, og det er der ingen grund til. Omend mange er døde af Coronavirusen særligt omkring epicentret i millionbyen Wuhan i Kina, er den ikke, som vi også forleden bemærkede på denne plads, særlig farlig. Det foreløbigt største studie af den nye Coronavirus, Covid 19, fra Kina viser, at der er en dødelighed på 2,3 procent hos en gruppe smittede, hvor eksempelvis den for nogle år siden så frygtede SARS-virus havde en dødelighed på ti procent. I farlighed minder Corona altså mest om en almindelig influenzavirus, og derfor skal vi heller ikke gå i panik og lukke landet ned, fordi smitten nu er kommet inden for landets grænser. Coronavirus smitter mellem mennesker nøjagtig som influenza gør, det vil sige ved nys og host samt ved direkte kontakt. Det betyder også, at man skal opføre sig nogenlunde på samme måde. Undgå at være for tæt på mennesker, der nyser og hoster, samt sørge for en god håndhygiejne. Som altid er ældre og svagelige særligt udsatte, mens børn ikke ser ud til i særlig grad at blive ramt. Selvfølgelig er det angstprovokerende, når vi i en globaliseret og rejselysten verden rammes af en virus, der indtil videre ingen vaccine er imod. Men alt tyder på, at denne virus er relativt harmløs, og udviklingen i Kina er sådan, at antallet af nye smittede har været faldende siden januar. Faldet er kommet, efter den kinesiske stat i begyndelsen groft undertrykte redelige lægers opråb om et problem, men efter man opgav at lyve herom, ser det ud til, at man er ved at få styr på situationen. I et åbent og oplyst samfund som det danske, er vi heldigvis fri for den slags mummespil.

Annonce