Annonce
Sport

Tre sejre til KFUM på seks dage

HADERSLEV: Spillerne på Team Haderslev KFUM's 3. divisionshold har været spændt pænt hårdt for i den forløbne uge.

Tre kampe på seks dage er det blevet til, men hver gang har holdet trukket sig sejrrigt ud af opgørene.

Senest gik det ud over HC Odense. Her vandt KFUM med 25-22.

- Vi kom skidt fra start og var hurtigt bagud med 0-4, men gik aldrig i panik. Vi fik styr på forsvarsspillet, og det var grunden til, at vi igen fik os ædt ind på Odense. Spillerne leverede en god præstation, og de har stadig et potentiale, der ikke er helt udnyttet, konstaterede træner Thomas Brix.

I anden halvleg byttede de to hold mål i en periode, men da KFUM gik over til at spille syv mod seks i angrebet, blev sejren forholdsvist sikkert kørt hjem.

Med de to nye point på kontoen avancerede KFUM til andenpladsen i 3. division.

Næste kamp er på lørdag ude mod SønderjyskE

Team Haderslev KFUM - HC Odense 25-22 (13-10)

Håndbold, 3. division, mænd

Mål: Kasper Skov 6, Malthe Damgaard 5, Patrick Nottelmann 5, Toni Xhafa 4, Jonas Thielsen 2, Thomas Brix 2, Mikkel Krog 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Illegal indvandrig er alarmerende

Fra statistikkerne ved vi, at der er godt 800.000 indvandrere og efterkommere i Danmark. Opgørelserne siger naturligt nok ikke noget om den illegale indvandring, da de pågældende personer ikke er registreret. Men Rockwool Fonden har et skøn. Ved hjælp af en avanceret statistisk model vurderer Rockwool Fonden, at cirka 26.000 personer opholder sig ulovligt i landet. Det er en stigning på 18 procent, siden fonden kom med sin seneste rapport i 2016. Nyheden er alarmerende. Et er den lovlige immigration, der så sandelig også har skabt udfordringer. Men noget ganske andet er, at vores land åbenbart huser mennesker, vi intet aner om. Vi har således ikke mulighed for at tjekke, om de pågældende er farlige kriminelle eller måske endog terrorister. I sagens natur er der indbyggede usikkerheder i rapporten. Men ifølge fondens egen forskningsenhed holder det med 95 procents sandsynlighed stik, at mellem 23.000 og 29.000 personer lever under jorden her til lands. Hver og en af dem er en for mange. Tilsyneladende er der to former for illegal indvandring. Uvist hvordan lykkes det åbenbart nogle mennesker at snige sig hertil og gå i skjul. Andre indrejser lovligt, men opholder sig efterfølgende i Danmark i strid med lovgivningen. Blandt andet sker det åbenbart, at kinesere udnytter deres landsmænd som kummerligt betalt arbejdskraft i restaurationsbranchen. Kokkene kommer til Danmark i henhold til den såkaldte beløbsordning. Den sikrer på papiret kineserne en ganske udmærket løn. Men Fagbladet 3F skriver, at ingen eller kun få fridage samt groteske arbejdsuger kombineret med fradrag for kost og logi reducerer den reelle timeløn til omkring 25 kroner. Kinesiske kokke er næppe den store trussel mod rigets sikkerhed. Men de pågældendes ophold er ligeså ulovligt som alle andre illegale immigranters. Derfor er der også her behov for en energisk indsats med at opspore og udvise disse mennesker, ligesom deres arbejdsgivere naturligvis skal gøres ansvarlige.

Kolding For abonnenter

Efter forligsbrud: SF og Enhedslisten på vej ud i det politiske mørke

Annonce