Annoncørbetalt indhold

Tre simple ting, som du kan gøre, når du skal have en bedre nattesøvn

Dette indhold er sponsoreret

Mange danskere lider af dårlig nattesøvn. Dette kommer som oftest med kroniske smerter, eller det kommer med stress i hverdagen, og dette kan have en stor effekt på, hvordan man sover om natten. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kan få en bedre nattesøvn, ved for eksempel at benytte dig af en Smart plejeseng i hoteldesign, så du kan få den søvn, som du har behov for.

Den gode topmadras

Inden du beslutter dig for, at du aldrig får en god nats søvn igen, så er det en god ide, at du beslutter dig for at prøve en ny topmadras. Disse kan som regel gøre en stor forskel, når det kommer til, hvordan man ligger i sin seng, og hvor meget støtte ryggen får om natten. En udskiftning af en topmadras kan altså gøre, at du måske kan komme længere mod målet til at få en bedre nats søvn. Her er det en god ide, at du prøver forskellige topmadrasser i butikkerne, så du kan vælge den, som passer bedst til dig og din situation.

Ingen mad inden sengetid

Vil du gerne sørge for, at du sover bedre om natten, så er det en god ide, at du prøver at lade være med at spise mad, inden du skal i seng. Når du spiser, så beder du kroppen om at forbrænde energi, og dette kræver arbejde af kroppen, som dermed vil holde dig vågen, eller det vil gøre dig rastløs i sengen. Derfor er det en god ide, at du stopper med at spise et par timer inden, at du skal sove. Sådan kan du nemmere få en bedre nattesøvn, end den du får nu.

Hovedpuden skal passe til dig

Mange danskere har for vane, at de ikke skifter hovedpude ofte nok. Dette gør, at de sover med hovedpuder, som ikke støtter deres nakke godt nok, og dette kan have en stor konsekvenser for deres nattesøvn og for deres holdning i nakken. Derfor er det en god ide, hvis du ikke kan sove, at du udskifter din hovedpude med en ny, som kan bære vægten af dit hoved og din nakke. På denne måde vil du hurtigt kunne mærke, at du sover bedre, og at du har mere energi i hverdagen, fordi du får hvilet ud.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.