Annonce
Esbjerg

Tre skarpe om supercykelstibroen

Annonce

Teknik & Byggeudvalgsformand Anders Kronborg (S), hvordan forholder du dig til, at der ikke bliver adgang for handicappede til broen?

- Det, vi har søgt om penge til, er en supercykelstibro. Formålet med broen er primært, at der skal cykles på den. Vi har ikke de ekstra syv millioner kroner. Det her er det, der er råd til.

Hvordan vil man gøre broen til det vartegn, som den er ment til - uden der er råd til en arkitektkonkurrence?

- Vi har erfaringerne fra Landgangen, som vi netop nu er ved at opføre. Vi vil bruge nogle af de indtryk og udtryk. Men jeg ville lyve, hvis jeg ikke erkendte, at økonomien er presset. Men i stedet for at bruge 10 millioner kroner mere på et arkitektonisk mesterværk, vil jeg hellere bruge 10 millioner kroner på cykelstier til landdistrikterne.

Risikerer man ikke at ende med en skrabet løsning?

- Det bliver ikke et skrabet projekt som sådan, men vi ender ikke med en cykelstibro, der er så ekstravagant som i eksempelvis Odense. Det bliver lidt mere beskedent. Vi skal ikke klatte pengene væk, og vi har lavet et flot prospekt. 25 millioner kroner er stadig et meget flot beløb. Beregningerne har været for optimistiske i forhold til udfordringerne forbindelse med projektet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Socialdemokrat: Forskel på byer

Annonce