Annonce
forside

Tre tiltrængte point til Kolding B

Efter en halv dårlig start på sæsonen med to nederlag og en sejr, vandt Kolding på hjemmebane fredag aften over Viborg FF.

Kampen startede rigtig dårligt ud for Kolding, der allerede efter 12 minutter kom bagud. Kolding kom dog tilbage i kampen igen da Jonas Rode let og elegant driblede forbi modstandernes målmand og udlignede for Kolding, da han placerede bolden i nettet.

Anden halvleg startede bedre ud for Kolding, 10 minutter inde i halvlegen fik Kolding tildelt et frispark som Søren Jensen sparkede ind i målet i målmandens side, og bragte Kolding på en føring for første gang i kampen. Chancer kom der flere af, men ingen farlige nok til at udløse flere mål. Kolding vandt altså kampen 2-1, og fik derfor tre tiltrængte point med sig.

Kolding B spiller igen d. 1 september på udebane imod Næsby.

Kolding Boldklub - Viborg FF 2-1 (1-1)

Fodbold, Danmarksserien, herrer

Mål for begge hold: Kasper Jørgensen (12.), Jonas Rode (25.) og Søren Møller Jensen (54.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce