Annonce
112

Tre mænd anholdt efter voldsepisode: Sigtet for drabsforsøg

Knivstikkeriet fandt sted på Ågade, men de tre mænd blev anholdt i Christiansfeld lørdag aften. Foto: Screenshot fra Google Street View
De tre mænd er henholdsvis 26, 23 og 18 gamle og blev anholdt i Christiansfeld lørdag aften.
Annonce

Kolding/Christiansfeld: De tre mænd, der lørdag blev anholdt i Christiansfeld efter en grov voldsepisode, er blevet sigtet for forsøg på manddrab.

Det oplyser både Carsten Vester Sydøstjyllands Politis efterforskningscenter og anklager Anders Koukoumis, der mødte til grundlovsforhøret mod de tre mænd, mandag.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, og det er derfor sparsomt, hvad politiet og anklagemyndigheden kan oplyse. Anders Koukoumis oplyser dog, at det af sigtelsen mod mændene fremgår, at de tre i forening har begået knivstikkeri mod en 25-årig mand.

Anders Koukoumis oplyser desuden, at de tre gerningsmænd, der er henholdsvis 26, 23 og 18 år gamle, er blevet varetægtsfængslet frem til den 15. april. Varetægtsfængslingen kan herefter forlænges.

Annonce

Fængslet for grov vold

Mændene blev anholdt lørdag om aftenen og fremstillet i grundlovsforhør søndag formiddag. Ifølge anklageren blev de tre mænd varetægtsfængslet for at have begået grov vold, fordi dommeren ikke mente, at der var beviser nok til, at de kunne fængsles for forsøg på manddrab. Anders Koukoumis oplyser, at sigtelsen om forsøg på manddrab dog alligevel er opretholdt.

Ifølge sigtelsen mod mændene blev det formodede drabsforsøg begået på Ågade i Kolding. Det må derfor formodes, at mændene efterfølgende forlod gerningsstedet, idet de blev anholdt i Christiansfeld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Hver femte turist ønsker mere afstand

Annonce