Annonce
112

Tre unge mænd medbragte ishockeystav til serie af hærværk på biler

Arkivfoto: Eskil Lyngsøe, JFM
Annonce

Hærværk: Tre unge mænd blev natten til lørdag klokken 3.54 anholdt af Syd- og Sønderjyllands Politi for at smadre minimum seks personbiler med en hockeystav.

Det var en borger, der ringede til politiet for at fortælle om mistænkelige forhold. Det lignede, at tre unge mænd var i gang med at bryde ind i en bil på Ryes Møllevej i Haderslev. Da politiet ankom til stedet lykkedes det at fange de tre drenge, hvoraf den ene havde medbragt en ishockeystav.

Indtil videre har politiet fundet seks personbiler, som har været offer for de unge mænds hærværk. Politiet har dog ikke drengenes eksakte rute, så de er mistænkt for at have hærget igennem Haderslev i et større omfang. Politiet har en formodning om, at der i løbet af weekenden kommer flere anmeldelser fra folk, der har fået ødelagt sin bil i løbet af natten.

- Vi vil opfordre til, at hvis man har fået ødelagt sin bil enten med en stor sten, eller noget der kunne ligne en ishockeystav, så må man meget gerne ringe 114, siger vagthavende hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

De unge mænd får stor bøde for hærværk, og så kommer der nok også et omfattende erstatningskrav, oplyser vagthavende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Gratis julekoncert i Folding Kirke

Kolding For abonnenter

Efter to års kamp: Koldings havnevirksomheder sænker paraderne i havnesagen

Annonce