Annonce
forside

Tre vigtige point til Kolding IF

Kolding IF jublede efter sejren over Frem. Foto: Kolding IF

Solen skinnede højt og græssets grønne farve strålede, da Kolding IF tog imod bundholdet BK Frem på Autocentralen Park foran 395 tilskuere. Sejren og de tre point var vigtige for begge hold, dette kunne tydeligt ses i kampens spil.

Første halvleg startede ud med høj intensitet fra begge hold, dog sad Kolding på det meste af spillet, og de fleste muligheder. Første scoring kom i 25. minut, efter massivt Kolding pres, hvor Rune Nautrup scorede det længe ventede mål til 1-0. Efter scoringen faldt Koldings intensitet en smule, og der begyndte at komme flere og flere muligheder i modsatte ende. Kolding endte dog med at gå til pause med en føring.

Efter pausen var der igen høj intensitet over hele banen, efter fem minutter scorede Kolding mål nummer to. Denne gang var det Sebastian Sommer, som placerede bolden flot i det korte hjørne, efter han fik en stikning ned i banen, der gav ham en friløber. Herefter var det som om Kolding følte sig lidt for sikre, en modstander fik nemlig blot fire minutter senere lov til at løbe igennem forsvaret og reducerede her til 2-1. Så begyndte alvorens time, og kampen om de tre point. Frem pressede rigtig meget på, og begyndte at spille langt mere offensivt. I 69. minut havde Kolding en stor chance, og så var det som om hele spillet blev langt mere aggressivt fra begge sider. I 72. minut blev første gule kort givet, og man kunne tydeligt se på spillet at de tre point var vigtige. Et par minutter senere fik Kolding straffespark efter Morten Hansen fik sig en tur i BK Frem's felt. I første omgang tog Rune Nautrup sparket, men brændte. I anden omgang skød Sebastian Sommer bolden lige i hænderne på modstandernes målmand. Til slut havde Frem det meste af spillet, men kampen endte alligevel 2-1 til Kolding, der sikrede sig de tre point.

Kolding IF - BK Frem 2-1 (1-0)

Fodbold, oprykningsspillet i 2 division, herrer

Målscorer for begge hold: Rune Nautrup (25.), Sebastian Sommer (50.) og Adam Emil Jakobsen (54.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Lyt til speedwaypodcasten 'Ryttergården': Besøg af Danmarks mest vindende kører nogensinde

Annonce