Annonce
Tønder

Tredje gang er lykkens gang - prøv igen

Vindmøllerne ved Ballum. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Læserbrev. Claus Hansen, som for tiden er vindmølletilhænger, må have sovet i timen, da vi diskuterede VE-projekter i kommunalbestyrelsen d. 25. februar.

Her var der ingen ønske, hverken fra Claus Hansen, hans nuværende parti, eller andre politikere, om at vurdere de indkomne ansøgninger individuelt. Derfor antager jeg, at den vurdering og politiske behandling, som vi i enighed foretog i teknik- og miljøudvalget (fagudvalget), havde fuld accept fra hele kommunalbestyrelsen.

Dermed blev kommunalbestyrelsens opgave ene og alene at prioritere de indkomne projekter, og her er det helt naturligt at prioritere 1, 3 eller 4 projekter på en gang.

I øvrigt kom det mest vidtgående forslag, om at prioritere 4 projekter på en gang, fra fem medlemmer af det Venstre, som Claus Hansen fornyeligt har meldt sig ind i.

Og ja, Borgerlisten, SF og Tønder Listen er ganske rigtigt meget ambitiøse, når det gælder den grønne omstilling. Vi stemte nemlig for, at arbejde videre med opstilling af 42 nye vindmøller - så vidt jeg husker, stemte du for væsentligt færre.

Og som noget nyt og overraskende, så stemmer du for tiden rent faktisk for opstilling af nye store vindmøller i Tønder Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Sydjylland

Udlændinge- og integrationsministeren mødes digitalt med avisens læsere: Håber på spørgsmål fra borgerne

Varde For abonnenter

Seniorforsker: Ingen tager vare på børnene i asbestsag – politikere må på banen

Annonce