Annonce
Sønderjyske Herrehåndbold

Tredje gang var lykkens gang: Sejr til Pytlick & Co.

Jan Pytlick og SønderjyskE vandt fredagens træningskamp over Ajax København fra den næstbedste række med 27-19. Foto: Jacob Schultz

Fredag fik Jan Pytlick sin første sejr som herretræner i SønderjyskE, da de lyseblå sluttede deres træningslejr i Vojens af med en sejr over 1. divisionsholdet Ajax København på sikre 27-19.

- Jeg synes, tingene så småt at ved at falde i hak. Der er en super energi, men vi laver fortsat lidt for få mål, men intensiteten er der, og vi dækker op, mener Jan Pytlick.

Ajax-kampen var kamp tre med den tidligere kvindelandstræner på sidelinjen. I de to første kampe har SønderjyskE tabt til ligakollegerne fra Skanderborg og Ribe-Esbjerg HH, men tredje gang var altså lykkens gang for Jan Pytlick.

Annonce

Onsdag og fredag i næste uge spiller SønderjyskE træningskampe hjemme i Skansen mod henholdsvis Høj fra 1. division, der har en vis Bo Spellerberg på holdet, og svenske Ystad.

Tobias Møller, som SønderjyskE har hentet hos Århus Håndbold, blev topscorer mod Ajax København med otte mål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Ejere af landejendom har mistet alt i kraftig brand: - Vi overlevede. Og det er det vigtigste

Aabenraa For abonnenter

Genforeningen betyder også meget i Kongehuset: Derfor er det vigtigt for både dronningen og sønderjyderne, at hun er med til fejringen

Vejen For abonnenter

Udlejer svarer på kritik: - Lejer har ikke været klar over, at man ikke må opbevare kasser i krybekælderen

Annonce