Annonce
forside

Tredje sejr i streg for Aabenraa

Kolding: AaBK fik den tredje sejr i træk, da holdet slog Bramdrupdam GIF med hele 4-0.

Første halvleg var en lige affære, som bød på flere store chancer til begge hold. AaBK fik dog i flere omgange flot afværget forsøgene fra hjemmeholdet. Samme held havde BGIF ikke. Derfor kunne 18-årige Rasmus Hansen gøre det til 1-0 til gæsterne kort inden pausefløjt.

Anden halvleg blev spillet på AaBK´s præmisser. Jesper Kallsen bragte gæsterne foran 2-0, og ikke lang tid efter øgede Armin Nuhovic føringen til 3-0.

Lidt ekstra spænding skulle der også til. I det 84. minut fik Christoffer Schmidt et rødt kort. Overtallet blev ikke udnyttet, og i stedet kunne AaBK cementere sejren med en scoring til 4-0.

Jesper Kallsen blev nedlagt i feltet og sparkede selv det efterfølgende straffespark resolut ind bag målmanden fra Bramdrupdam.

Fodbold, serie 2:

Bramdrupdam-Aabenraa 0-4 (0-1)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce