Annonce
112

Tredje sejr i træk til GGIF

JydskeVestkysten bringer i samarbejde med GGIF Håndbold dette referat, som er skrevet af GGIF Håndbold selv.

Grindsted: Torsdag aften var nedrykkerne fra 1. division, Stoholm, på besøg i Lynghallen, og for tredje gang i træk på hjemmebane vandt GGIF. Denne gang med 28-18.

Stoholm gjorde livet svært for mange sidste år i 1. division. Deres aggressive forsvar og meget lange angreb stiller store krav til den mentale del af spillet. Det lykkedes GGIF i perioder med at få løst, men der ligger en opgave i at holde det i 60 minutter.

Gennem hele kampen var GGIF dog sikkert foran, og selvom Stoholm forsøgte at få trukket en masse tempo ud af kampen, fik GGIF trukket stille og roligt fra.

Kampen blev i 2. halvleg præget af alt for mange udvisninger og derned mistede kampen intensitet, og det blev lidt for tydeligt, at der var tale om en træningskamp.

Topscorer blev Frederik Nielsen med 8 mål.

Der venter nu herrerne en pause på en uge, før sidste træningskamp mod Silkeborg Voel spilles om 14 dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vi gør det fortsat ikke godt nok

Møgsagerne i det offentlige Danmark har stået i kø med milliardsvindel med udbytteskat, misbrug af Socialstyrelsens midler og tilsyneladende meget grove forhold hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Lokalt har vi såmænd også haft et tilfælde, hvor fire personer er blevet sigtet for bedrageri mod Sygehus Lillebælt. Alt dette til trods: Vi er fortsat verdens mindst korrupte land sammen med New Zealand. Det viser anti-korruptionsbevægelsen Transparency Internationals årlige undersøgelse af forholdene i 180 lande. Egentlig er det ikke så overraskende. Inderst inde ved de fleste danskere jo godt, at bestikkelse hører til sjældenhederne. Få borgere kunne finde på at tilbyde myndighedspersoner erkendtligheder i forventning om modydelser. Og endnu færre offentligt ansatte kunne formentlig drømme om at tage mod penge eller tvivlsomme vennetjenester. Vi har grund til at glæde os over dette forhold. Korruption er en kræftsvulst på samfundet. Den gør alt dyrere og langsommere, fordi udgifterne til korruption skal lægges oven i prisen på alle projekter, hvor man tilmed langtfra kan være sikker på, at de bedste og billigste får overdraget en given opgave. Derfor er det heller ikke noget tilfælde, at de mest korrupte lande som regel også er de fattigste med for eksempel Sydsudan, Somalia og Syrien som nationer, der både er bundkorrupte og aldeles rædselsfulde at bo i. Korruption er imidlertid langtfra kun et økonomisk problem. Endnu værre er det, at bestikkelse tærer på ethvert samfunds vigtigste kapital, nemlig tilliden mellem borgerne indbyrdes og i forhold til myndighederne. Danmark er fortsat et samfund bygget på gensidig tillid. Men ligesom vi trods førstepladsen mister point på opgørelsen over korruptionens omfang, er der også en blevet plads til en lille tvivl i mange danskeres forhold til myndighederne. Den situation er netop opstået på grund af den senere tids mange skandaler. Så jo, vi gør det godt. Men vi gør det fortsat ikke helt godt nok.

Regionalt For abonnenter

Borgmestre raser over skrottede solcelle-planer for millioner: - Det er fuldstændig vanvittigt

Annonce