Annonce
Billund

Tricktyve på spil i Billund: Både Shell og Rema 1000 er blevet narret af tyveknægte

Politiet skal nu se nærmere på videoovervågningen for at slå fast, hvem de tricktyve, der har været på spil hos Shell og Rema 1000 i Billund, kan være. Arkivfoto: Timo Battefeld
Politiet skal have fat i videoovervågningen fra de to Billund-butikker, der har haft besøg af tricktyve. Noget kan tyde på, at det er den samme trio, der flere gange har været på spil.

Billund: Både Shell og Rema 1000 i Billund har i løbet af de seneste par dage været udsat for tricktyverier. Meget kan endda tyde på, at det er de samme tre personer, der har været på spil begge steder.

Søndag aften klokken 21.55 var det Shell på Grindstedvej, som de tre tricktyve havde udset sig som det perfekte sted at stjæle. De tre mænd gik ind i butikken, og mens de to distraherede medarbejderen ved at stille nogle spørgsmål angående de gasflasker, som stod uden for butikken, havde den tredje person god mulighed for at snige sig ind på lageret og stjæle 65 kartoner cigaretter.

Alle tre tricktyve var mænd, og de havde alle et mellemøstligt udseende, ligesom de havde kort hår og var iført kasket og talte med mellemøstlig accent. De havde alle deres ansigt delvist dækket af enten det obligatoriske mundbind eller af en halsedisse, der gik op til kasketten, og de var alle iført joggingtøj og sneakers.

Annonce

Snuppede penge fra Rema 1000

Om det var de samme personer, som mandag morgen var på spil i Rema 1000 blot et stenkast derfra, ved politiet ikke. Men at dømme ud fra det signalement, der er blevet givet fra Rema 1000-butikken, kunne det sagtens være de samme ballademagere, der endnu en gang har forsøgt sig med et tricktyveri.

Omkring klokken 9 kom tre gerningsmænd ind i butikken, og mens de to af dem sørgede for at komme til at tale med en af butikkens medarbejdere, kunne den tredje snige sig ind på et personalekontor og snuppe nogle kontanter, som lå i en skuffe.


At dømme ud fra det signalement, der er blevet givet fra Rema 1000-butikken, kunne det sagtens være de samme ballademagere, der endnu en gang har forsøgt sig med et tricktyveri.

Fra artiklen


Gerningsmændene bliver beskrevet som 20-30 år gamle. De var lyse i huden, men havde muligvis indvandrerbaggrund. De var 180 centimeter høje og almindelig af bygning, og de var iført sorte trøjer, kasketter, grå og sorte joggingbukser, ligesom deres ansigter var delvist dækket af mundbind og halstørklæder.

Politiet vil nu se nærmere på videoovervågningen i de to forretninger for at finde ud af, om det vil være muligt at genkende de tre tricktyve. Hvis nogen har en idé om, hvem de kan være, vil Sydøstjyllands Politi meget gerne kontaktes på telefon 114.

Annonce
Billund For abonnenter

Per Langvad nåede ikke at høre klokkespillet i Grindsted Kirke: Døde efter blot tre ugers kræftsygdom

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Marcos forældre takker nej til tilbud om nyt bosted: Myndigheder kan beslutte at flytte døende søn alligevel

Sydjylland For abonnenter

Råddent arbejdsmiljø plager stadig ungdomspsykiatri: Ansatte bliver mobbet på jobbet og stoler ikke på ny ledelse

Varde

Varehus får bøde på 20.000 kroner for beskidt køler til frugt og grønt: Den var ellers lige skilt ad og desinficeret

Vejen

Lokalarkivets mand: Skrot det forslag

Sydjylland

Kun to ud af ti kommuner vækker corona-bekymring - men tre mennesker er døde med sygdommen

Haderslev For abonnenter

Se her, hvorfor kommunen valgte at politianmelde Sundplejen og læs advokatens svar

Billund

Ny børnehave i Sdr. Omme vækker glæde hos forældre

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sydjylland

Region Syddanmark politianmeldt igen: Risikerer stor bøde efter sløseri med tusindvis af personfølsomme oplysninger

Kultur For abonnenter

Tv-klumme: Ud med taberne - vi gider dem ikke på tv

Aabenraa

Hjørnets fremtid er på spil: Her er planen for lukket værtshus

Haderslev For abonnenter

Mistillid og anspændt forhold endte med kontraktophævelse og politianmeldelse

Podcast

Lyt: Høner brækker knogler -  Det er barskt!

Annonce