Annonce
Sport

Trist: Speedwayjublen i Grindsted er ved at forstumme

Der har været fin opbakning til ligaspeedway i Grindsted i de seneste sæsoner, men det sidste heat kan meget nemt være kørt. Ingen vil stå i spidsen for projektet. Foto: Mads Hansen

GSK Liga bliver ikke en del af ligaen i 2019, hvis klubben ikke er i stand til at finde en ny direktør i løbet af meget kort tid.

Nu gik det ellers lige så godt.

GSK Liga har forbedret sine sportslige resultater. Faciliteterne er blevet forbedret, og klubben har formået at få bedre fat i sponsorerne.

Men lige om lidt kan det meget nemt være slut. Gorm Pedersen, der i de seneste tre år har stået i spidsen for GSK Liga, har for længst meddelt, at han ikke længere har tiden til at være frontfigur.

- Sådan havde jeg det egentlig også allerede sidste år, men nu har jeg altså bestemt, at det skal slutte her. Jeg har selv en entreprenørvirksomhed, hvor der er god vækst i øjeblikket, så jeg magter det simpelt hen ikke.

- Andre må træde til. Sker det ikke, stopper det her, understreger Gorm Pedersen.

Annonce

Tror ikke på det

GSK Liga har allerede lavet kontrakter med flere danske kørere til den kommende sæson, men det kan så blive nødvendigt at annullere disse aftaler.

- Det kan blive enden på det, hvis vi ikke finder en person, som vil overtage efter mig. Og jeg må da indrømme, at jeg efterhånden ikke længere tror så meget på det.

- Vi har været i kontakt med rigtig mange, men i dag vil folk hellere have små definerede opgaver. Det er også rigtig fint, og vi har mange rigtig dygtig frivillige, men der bliver bare nødt til at sidde en for bordenden.

- Skulle der sidde en eller flere derude, som har lyst til at stå i spidsen for et spændende speedwayprojekt, skal de være mere end velkommen til at kontakte mig.

Trækker Grindsted sig fra ligaen, vil der kun være seks hold tilbage.

Rudi Steen Hansen, der er formand for Sportskommission Speedway, synes, at det vil være rigtig trist, hvor Grindsted trækker stikket.

- Det vil være tæt på en katastrofe, da der virkelig bliver gjort et godt stykke arbejde - og det gælder både omkring liga og i ungdomsafdelingen. Jeg krydser virkelig fingre for, at der meget snart bliver fundet en god løsning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce