Annonce
Aabenraa

Triumf på hjemmebane: Sønderjyske SOSU-piger er klar til DM

Så er den hjemme. Signe Nissen og Signe Thiesen kunne kramme, da det stod klart, at de var blevet regionsmestre. Foto: SOSU Syd.

Aabenraa: Der var sejrsjubel og kram i lange baner, da konferencieren torsdag eftermiddag kunne afsløre, at Signe Thiesen og Signe Nissen havde vundet på hjemmebane.

De var dermed blevet kåret som de bedste til deres fag i hele regionen, da regionsmesterskaberne i skills blev afviklet i Aabenraa.

Signe Thiesen og Signe Nissen er begge elever på SOSU Syds nye DIGI-Tech-uddannelse i Aabenraa, en uddannelse som digital social- og sundhedsassistent. I løbet af de seneste mange uger har pigerne været i intens træning med vejledere fra skolen.

- Jeg troede ikke mine egne ører, da jeg hørte det. Jeg var så nervøs, at jeg næsten ikke kan huske, hvad vi lavede på scenen, siger Signe Nissen, der er ansat i Sønderborg Kommune.

- Vi er totalt overraskede og overvældede. Men det her beviser bare, at hårdt arbejde betaler sig, siger Signe Thiesen.

Hun er i praktik i Haderslev Kommune.

Annonce
Sådan ser de ud, vinderne: Til venstre er det Signe Nissen. Til højre Signe Thiesen. Foto: SOSU Syd

Klar til DM

Otte SOSU-elever fra SOSU Fyn, SOSU Esbjerg, SOSU Syd og SOSU Fredericia, Vejle og Horsens var med i torsdagens konkurrence. Eleverne havde taget deres kammerater med som heppekor, og omkring 500-600 hundrede mennesker fyldte skolen med bannere og tilråb.

Det er 10. gang, at danmarksmesterskaberne i SOSU Skills løber af stablen. Værtskabet til regionsmesterskaberne går på skift mellem de fire SOSU-skoler.

Den skole, der vinder regionsmesterskaberne, kvalificerer sig til danmarksmesterskaberne i Bella Center København den 16.-18. januar næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Haderslev

Gravene skal have en plan

Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Sydjylland For abonnenter

Signe og Sebastiam efterlyser bedre job- og uddannelsesmuligheder: Ellers flygter unge fra regionen

Annonce