Annonce
Billund

Trods corona: Koncert i Grindsted Kirke på søndag

Det klassiske arrangement, "De ni læsninger", er aflyst, men det er lykkedes at få et andet arrangement stablet på benene i Grindsted Kirke på søndag.
Annonce

Grindsted: Det har i indeværende år været ganske småt med kulturelle arrangementer, men med kort varsel er det lykkedes Grindsted Menighedsråd at få arrangeret en koncert i Grindsted Kirke. Det er en koncert, som finder den søndag den 6. december.

Denne søndag – 2. søndag i advent – har for Grindsted Kirkes vedkommende i mere end 40 år været ensbetydende med arrangementet ”De ni læsninger”. Det er en tradition, der byder på et varieret udbud af musik, sang og salmer flettet sammen med de bibeltekster, der vedrører julen. Sådan bliver det dog ikke år, og som i så mange andre tilfælde kan covid-19 få skylden, da de traditionelle aktører med de aktuelle restriktioner ikke har mulighed for at møde op.

Annonce

Trio spiller

Alligevel er det med kort varsel lykkedes menighedsrådet at få stablet et arrangement på benene til på søndag. Det sker, når Grundtone Trio kommer til Grindsted for at give en koncert i kirken.

Trioen består af sangerinde Kathrine K. Andersen, trompetist Anders Wilkens og pianist Flemming Kenn Hansen. De har stillet et julepræget program i udsigt.

Koncerten begynder klokken 19, og som i alle andre tilfælde er det underlagt gældende restriktioner. Det vil sige, at der ikke er fællessang, og at der er krav om afstand blandt gæsterne. Det er ligeledes et krav at være iført mundbind, når man ikke sidder ned.

Der er gratis adgang, men dørene bliver lukket, når alle pladser er besat. Det opfordres derfor til, at man kommer i god tid.


Som i så mange andre tilfælde kan covid-19 få skylden, da de traditionelle aktører med de aktuelle restriktioner ikke har mulighed for at møde op.

Fra atiklen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce