Annonce
Sønderjyske Ishockey

Trods corona-smitte i truppen: SønderjyskE-sportschef forventer en tur til Frederikshavn

Kim Lykkeskov forventer negative coronatests, så SønderjyskE kan tage til udekampen mod Frederikshavn. Arkivfoto: Ulrik Pedersen
SønderjyskE har tre corona-smittede spillere i isolation, men torsdag eftermiddag blev truppen testet igen, og sportschef Kim Lykkeskov forventer, at holdet fredag spiller udekampen mod Frederikshavn.
Annonce

ISHOCKEY: Der skal syv positive Covid19-tests til, før en ishockeykamp i Metalligaen aflyses, og derfor regner SønderjyskE-sportschef Kim Lykkeskov med, at hans klub fredag tager den lange tur til udekampen mod Frederikshavn.

- Vi er lige blevet testet, så vi afventer et svar på det, lyder det fra Kim Lykkeskov torsdag eftermiddag.

optakt

Ishockey, Metalligaen

Fredag klokken 19.00: Frederikshavn-SønderjyskE

JV tipper: 3-4

SønderjyskE havde tre smittede spillere i truppen inden tirsdagens storsejr på 8-3 over Rødovre. Det er Mikkel Jensen, Victor Rollin-Carlsson og Anders Førster, der nu er isoleret fra truppen. De tre smittede spillere har reageret på hver sin måde på sygdommen.

- Meget forskelligt vil jeg sige. Der er nogen, der er syge og har haft feber og været helt nede, og så er der også en helt modsat, der nærmest ikke har haft noget. Mikkel havde ikke nogen symptomer overhovedet, fortæller Lykkeskov.

SønderjyskE tager sine forbehold i hverdagen, der også er ændret en lille smule for at undgå smitte.

- Spillerne holder afstand og sidder ikke oven i hinanden. Vi prøver at tage alle de forholdsregler, som vi nu engang kan. Jeg føler ikke, der er nogen, der render rundt hernede og er paniske eller bange. Vi snakker om tingene og forholder os til, at den er iblandt os lige som i supermarkedet og andre steder, siger sportschefen.

- Vi har aftalt, at når vi møder ind her, har vi fokus. Så løber vi ikke og tænker på alt muligt andet, som vi alligevel ikke kan kontrollere.

Annonce

Ikke så meget på is

Lykkeskov erkender, at der er blevet trænet mindre på is i den seneste tid.

- Nu skal jeg jo ikke afsløre alt, hvad vi render og laver, men vi har måske ikke været så meget på is som førhen. Igen for at tage de forbehold, som vi nu kan. Men det er klart, at vi ikke bare kan ligge stille i en uge og så tage nordpå og spille en ishockeykamp.

Herlevs trup har haft otte smittede spillere, og da SønderjyskE mødte netop Herlev, inden disse tests kom frem, er det spørgsmålet, om smitten kan spores tilbage til det opgør.

- Det kunne meget vel være derfra, men det skal jeg ikke gøre mig til ekspert på, siger Lykkeskov, som håber, at truppen bliver meldt helt rask.

- Jeg tror ikke, vi har nogen iblandt os. Hvis vi havde haft nogen inde på holdet, tror jeg, vi havde set en situation som med Herlev. Jeg håber på, at vi fik det dæmmet ind ret hurtigt.

- I skrivende stund tager vi afsted, siger Lykkeskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Annonce