Annonce
EfB

Trods gensyn med træningsbanen: Patrick Egelund stadig langt fra startopstillingen

Der er gået små fem uger, siden Patrick Egelund fik en fiberskade mod Helsingør - nu er han på vej tilbage. Foto: Jacob Schultz
Patrick Egelund er tilbage på træningsbanen, men han kommer ikke i spil mod Fredericia på lørdag. Det gør til gengæld målmand Mads Kikkenborg.
Annonce

Patrick Egelund har været savnet i EfB's offensiv, men selv om den hurtige angriber mandag endelig var tilbage på træningsbanen efter en længere skadepause, er der stadig langt til spilletid på førsteholdet. fortæller træner Olafur Kristjansson.

- Patrick trænede med fysioterapeuten mandag, han trænede lidt med holdet i dag (onsdag, red.), og vi skal lige så langsomt have ham med i den fulde træning igen. Men vi forhaster os ikke, vi føler os ikke presset til at stresse i processen, så vi giver ham den tid, han skal bruge, siger Olafur Kristjansson, der udelukker, at Patrick Egelund er i spil til lørdagens kamp mod Fredericia.

- I bedste fald kan han få et kort indhop i kampen mod Vendsyssel næste søndag, så kan det være, at han skal spille lidt mere i pokalkampen onsdagen efter mod Nykøbing, men det bliver først efter landsholdspausen, at vi ser ham for fuld kraft igen, mener EfB-træneren.

Annonce

To profiler gik ind

Patrick Egelund var således ikke med i de afsluttende øvelser i onsdagens træning, hvor Jakob Ankersen måtte en tur i græsset efter en duel med Kevin Conboy. Inden da var både Andri Bjarnason og Joni Kauko gået i bad på grund af småskavanker, men hverken Ankersen, Bjarnason eller Kauko er i fare for ikke at kunne spille på lørdag.

Det er målmand Mads Kikkenborg heller ikke. Efter sin fine kamp i Hobro er han sikkert genvalg mod Fredericia, fortæller træneren.

- Vi er meget tilfredse med Mads' kamp mod Hobro, men selv om han ikke havde spillet godt, skulle han stadig have haft en chance mere, siger Olafur Kristjansson, der ser frem til en vigtig kamp mod Fredericia.

- De tre hold foran os Viborg, Silkeborg og Fredericia har haft den kontinuitet, vi har manglet. Den skal vi til at finde, og det skal vi vise mod Fredericia, siger Olafur Kristjansson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt

Næsthøjeste smittestigning nogensinde: De fleste kommuner rammes

Annonce