Annonce
Aabenraa

Trods hedebølge: Gæsterne boltrer sig i oplevelsespark

Monika Grubiak overnattede sammen med familien i det nyeste tiltag i Genner Hoel, og det var en stor oplevelse. Foto: Sarah Christine Nørgaard
Genner Hoel Pandekagehus og Camping, der har så meget andet at byde på, kan på trods af coronakrisen se tilbage på en god højsæson.
Annonce

Genner: Det hedder officielt Genner Hoel Pandekagehus og Camping, men stedet har meget andet at byde.

Der er nemlig også en stor klatrepark og minigolf, og som noget helt nyt kan indehaverne Poul og Tine Eriksen også tilbyde overnatning i en kugleformet shelter kaldet Reden, der naturligvis hænger i et træ.

Lørdag var der fuld gang i alle aktiviteter i Genner Hoel, og de første, som JydskeVestkysten stødte på, var ægteparret Ingrid og Eigil Thomsen fra Haderslev. De har den sidste uges tid kørt rundt i deres lille autocamper og overnattet forskellige steder i Sønderjylland. Den sidste overnatning fandt sted på campingpladsen i Genner Hoel. Det var der en helt bestemt årsag til.

- Vi valgte en overnatning i Genner Hoel, fordi vi ville have pandekager til aftensmad. De var da også rigtig gode, men jeg kunne desværre ikke spise op, siger Ingrid Thomsen.

Ægteparrets lille Citroën autocamper har trods størrelsen både et køkken, toilet og sovefaciliteter, og selv om de har været afsted under hedebølgen, har de nydt det.

- Varmen har ikke været noget problem, for der er god aircondition i bilen, siger Ingrid Thomsen.

Annonce

Det giver god motion

Få meter fra campingpladsen ligger klatreparken HighPark. Da klatreparken åbnede klokken 10.00, stod der allerede et hav af mennesker klar og fik kyndig vejledning.

Nikolaj Hansen fra Aabenraa er i sit es, når han kan give den gas i HighPark. Foto: Sarah Christine Nørgaard

Det havde Nikolaj Hansen fra Aabenraa ikke brug for. Han er stamkunde i klatreparken og har da også et årskort. Det betyder, at han er så dygtig, at vejledning er overflødig.

- Jeg var herude for to år siden med familien, hvor jeg fik smag for det. I denne sæson har jeg så investeret i et årskort og er herude to gange om ugen, siger Nikolaj Hansen, efter at han har svævet rundt mellem træerne.

- Det giver god motion, og jeg får brugt nogle muskler, som jeg ikke bruger i det daglige. Samtidig er naturen i området jo bare lækker i sig selv, siger Nikolaj Hansen, der bruger op til to timer, hver gang han kommer ud i klatreparken.

Annonce

Specielt men dejligt

Det nyeste skud på stammen i Genner Hoel Pandekagehus og Camping er en kugleformet shelter kaldet Reden, som hænger i et træ. Det er et helt nyt tiltag, og tættere på naturen kommer man næppe.


Vi når ikke at indhente det forsømte, men vi skal nok overleve som virksomhed.

Poul Eriksen, indehaver af Genner Hoel Pandekagehus og Camping


Her havde familien Grubiak fra Aabenraa valgt at overnatte fra fredag til lørdag, og sønnen Emil påstod, at han havde sovet godt.

Det havde forældrene Monika og Grzegorz også, og det havde været en fantastisk oplevelse at sove i det fri hængende i et træ.

- Det var specielt, men dejligt, og der var køligt, siger Monika Grubiak.

Familien fra Aabenraa havde på forhånd frygtet et bestemt dyr i løbet af natten, men det var der ingen grund til.

- Vi havde frygtet, at der var mange myg, men det var ikke tilfældet, siger Monika Grubiak, der sammen med resten af familien havde håbet på en kødfyldt pandekage til aftensmad fredag, men der var simpelthen ingen ledige pladser i Pandekagehuset.

Annonce

En god højsæson

Som så mange andre brancher har Genner Hoel og Camping også været hårdt ramt af coronakrisen under nedlukningen af landet, og da Danmark åbnede op igen, var det ikke uden bekymring.

Eigil og Ingrid Thomsen fra Haderslev nyder livet sammen med deres autocamper. Foto: Sarah Christine Nørgaard

- Vi er kommet lidt sent i gang på grund af coronakrisen, og da landet åbnede op igen, var vi bekymrede for, om folk var klar til at komme ud igen. Det var de heldigvis, siger Poul Eriksen.

Det har dog indtil videre været en meget anderledes sæson end normalt.

- Vi kan mærke, at der har været mange flere danske turister i år. Derimod har der været meget få udenlandske, og det er gået ud over campingpladsen. Sommerferien har dog været forrygende, og det er den stadig, siger Poul Eriksen.

I Pandekagehuset har der som altid været rift om pladserne, og man har desværre måttet sig nej til flere gæster på grund af pladsmangel.

- Det er også gået over al forventning med minigolfbanen, siger Poul Eriksen og tilføjer, at sæsonen slutter med udgangen af efterårsferien i uge 42.

Samlet set og med coronakrisen for øje er Poul Eriksen fortrøstningsfuld, når han kigger ud i fremtiden.

- På trods af coronakrisen har vi haft en god højsæson. Vi når ikke at indhente det forsømte, men vi skal nok overleve som virksomhed, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Trekantområdet

Kommunen strammer corona-skruen: Krav om mundbind eller visir på plejehjem og bosteder

Annonce