Annonce
Kolding

Trods ingen gevinst på kuponen: Heldig spiller vinder lottomillioner

Arkivfoto: Colourbox
Der gemmer sig en million kroner på en lottokupon købt i Sjølund, selvom der ikke umiddelbart var gevinst på kuponen. Millionen er vundet via den såkaldte millinærgaranti.

Sjølund: En heldig lottospiller ligger lige nu inde med en milliongevinst, selvom han eller hun måske ikke er klar over det.

Danske Spil oplyser i en pressemeddelelse, at der på en kupon købt i LokalBrugsen i Sjølund gemmer sig en milliongevinst, selvom der ikke er syv rigtige på kuponen.

Millionen er nemlig blevet vundet via den såkaldte millionærgaranti, som bliver uddelt gennem en ekstra lodtrækning blandt alle spillede rækker.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen, der altså kan forsøde sommeren med én million kroner.

Man kan tjekke, om man har vundet millionærgarantien ved at besøge den nærmeste forhandler eller downloade Lotto-appen og scanne sin kupon. På den måde får du med det samme besked, om du er den heldige vinder af millionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Kæmpe narkofangster ved grænsen

Leder For abonnenter

Skampletten i Vejen

I Vejen ligger der en vej, som ingen har kunnet bruge i nu et år. 22. oktober er det nøjagtig ét år siden, at landmanden Martin Lund Madsen kørte bigballer og andet ind på Skovgårdsvej, der blev anlagt på hans jord, og spærrede den. Han har Højesterets ord for, at Vejen Kommune brugte den forkerte lovgivning til at ekspropriere den nødvendige jord til vejen, og med kommunens kritisable forvaltning in mente spærrede han altså det sorte asfalttæppe. Lige nu betaler borgerne i den nærliggende by Askov en meget høj pris for dette morads, for konsekvensen af lukningen er blandt andet, at tonstunge entreprenørmaskiner tvinges ind gennem byen til stor fare for bløde trafikanter. Spørgsmålet er, hvor længe vi skal være vidner til denne helt urimelige gidseltagning? Vejen Kommune er helt rigtigt blevet kritiseret for en amatøragtig sagsbehandling. Den private ejendomsret er ikke ukrænkelig, her er Grundloven meget klar. Når hensynet til almenvellet taler for det, kan man ekspropriere borgernes private ejendom, men man må synes, at det offentlige skal forberede sig bedre, end Vejen Kommune har gjort i den aktuelle sag. Ikke alene har man spildt skatteydernes penge, man har på et fejlagtigt grundlag foretaget en ekspropriation, der ikke var lovmedholdelig. Det er en skandale. Men man må også samtidig sætte kritisk lys på landmand Martin Lund Madsens rolle, for han er en del af gidseltagningen. Det vil være mærkeligt, hvis ikke Vejen Kommune får lov at ekspropriere til den allerede anlagte vej, hvis ellers man kan få gjort sit forarbejde ordentligt, for selvfølgelig skal det offentlige kunne anlægge veje, når behovet er tilstrækkeligt stort. Men det kommer til at tage år, hvis også denne proces - nu efter den rigtige lovgivning - skal hele retssystemet igennem, som man må forvente, at Martin Lund Madsen vil trække den, og imens holdes et helt samfund som gidsel. Skal det virkelig kræve ofre, før man som voksne mennesker sætter sig og forhandler en løsning på plads?

Annonce