Annonce
Kolding

Trods ingen gevinst på kuponen: Heldig spiller vinder lottomillioner

Arkivfoto: Colourbox
Der gemmer sig en million kroner på en lottokupon købt i Sjølund, selvom der ikke umiddelbart var gevinst på kuponen. Millionen er vundet via den såkaldte millinærgaranti.

Sjølund: En heldig lottospiller ligger lige nu inde med en milliongevinst, selvom han eller hun måske ikke er klar over det.

Danske Spil oplyser i en pressemeddelelse, at der på en kupon købt i LokalBrugsen i Sjølund gemmer sig en milliongevinst, selvom der ikke er syv rigtige på kuponen.

Millionen er nemlig blevet vundet via den såkaldte millionærgaranti, som bliver uddelt gennem en ekstra lodtrækning blandt alle spillede rækker.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen, der altså kan forsøde sommeren med én million kroner.

Man kan tjekke, om man har vundet millionærgarantien ved at besøge den nærmeste forhandler eller downloade Lotto-appen og scanne sin kupon. På den måde får du med det samme besked, om du er den heldige vinder af millionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce