Annonce
Kolding

Trods ingen gevinst på kuponen: Heldig spiller vinder lottomillioner

Arkivfoto: Colourbox
Der gemmer sig en million kroner på en lottokupon købt i Sjølund, selvom der ikke umiddelbart var gevinst på kuponen. Millionen er vundet via den såkaldte millinærgaranti.

Sjølund: En heldig lottospiller ligger lige nu inde med en milliongevinst, selvom han eller hun måske ikke er klar over det.

Danske Spil oplyser i en pressemeddelelse, at der på en kupon købt i LokalBrugsen i Sjølund gemmer sig en milliongevinst, selvom der ikke er syv rigtige på kuponen.

Millionen er nemlig blevet vundet via den såkaldte millionærgaranti, som bliver uddelt gennem en ekstra lodtrækning blandt alle spillede rækker.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderen, der altså kan forsøde sommeren med én million kroner.

Man kan tjekke, om man har vundet millionærgarantien ved at besøge den nærmeste forhandler eller downloade Lotto-appen og scanne sin kupon. På den måde får du med det samme besked, om du er den heldige vinder af millionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Naturligvis har bro følger

Før etableringen af den faste forbindelse over Storebælt var den ingen ende på bekymringerne. Fisk, fugle og pattedyr ville blive truet, måtte man dengang forstå. Efter hensynet til samfundets interesser samt følgerne for flora og fauna blev holdt op mod hinanden, blev bro og togtunnel alligevel bygget. Som bekendt gik verden ikke under. Nu foreligger en rapport om de naturmæssige konsekvenser af en bro mellem Als og Fyn. Vurderingen blev udarbejdet i januar, men er først nu offentliggjort. Forklaringen på forsinkelsen er ukendt, men måske har Vejdirektoratet slet og ret skammet sig over konklusionens banalitet. Broen vil medføre uoprettelig påvirkning af natur og dyrelivet både i anlægs- og driftsfasen. Naturen vil blive påført skader, der ikke kan gøres om, vurderer specialisterne således. Og ja, det er givetvis korrekt. Sådanne konsekvenser ligger i anlægsarbejders natur. Selv en mindre cykelsti forandrer landskabet for bestandigt. Musereder bliver ødelagt, frøer fordrevet og regnormene kan ikke længere komme op. Men skulle man af den grund undlade at sikre børns liv og førlighed på skolevejen? Svaret giver vist sig selv. Naturligvis er sammenligningen sat på spidsen og konsekvenserne af et brobyggeri ulig større end følgerne af en cykelsti. Men der kan alligevel drages nogenlunde ens konklusioner. Fordele og ulemper skal afvejes. Vi skal passe på vores miljø – ikke mindst når der er tale om et sårbart område som farvandet mellem Als og Fyn. Vil byggeri og drift have katastrofale konsekvenser for naturen, må planerne opgives. Broen skal heller ikke etableres, hvis det ikke giver overordnet mening økonomisk og samfundsmæssigt. Til gengæld skal der bygges, hvis hensynet til vores fælles bedste taler for det, og der ikke er udsigt til virkelig alvorlige skader på omgivelserne. Vi må ikke ende samme sted, som vores naboer mod syd, hvor naturklager kan forsinke etableringen af vigtig infrastruktur i år eller nogle gange ligefrem årtier.

Danmark For abonnenter

Myndighederne vil stoppe ham: - Jeg er den bedste omskæringslæge i Skandinavien

Annonce