Annonce
Aabenraa

Trods tekniske udfordringer: Team Rynkeby og Lagkagehuset vil gerne gentage succes med udbringning

Karina og Peter var blandt de 200, som påskesøndag fik leveret deres rundstykker fra Lagkagehuset med Team Rynkeby. De bor til dagligt i Høng, men har sommerhus i Rendbjerg og synes, det var fantastisk at kunne få leveret deres morgenbrød og samtidig støtte en god sag. Foto: Team Rynkeby
Knap 200 fik påskesøndag leveret sine rundstykker fra Lagkagehuset af Team Rynkeby. Det kunne have været mange flere, hvis der ikke havde været tekniske problemer.

Aabenraa: Det bliver ikke sidste gang, at du kan få bragt dine rundstykker fra Lagkagehuset ud en søndag morgen af rytterne på Team Rynkeby.

Det har de to parter givet hinanden håndslag på, efter de første gang prøvede konceptet af påskesøndag.

Knap 200 fik her leveret deres rundstykker i Aabenraa, Haderslev og Sønderborg, men det kunne have været mange flere, hvis der ikke have været tekniske problemer med Lagkagehusets app, hvor man skulle bestille.

Annonce

- Teknikken var den største udfordring for os, men Lagkagehuset vil nu ændre deres app, så den bliver mere brugervenlig til events som vores. De synes, det havde været sjovt at kunne lave noget velgørende, og derfor vil de nu bruge energi på at ændre teknikken, så vi kan gøre det igen, siger Peter Kohberg fra Team Rynkeby.

Ekstra penge klar

Det var ham, som kom på idéen med udbringningen, som folk betalte 50 kroner for. Penge, som gik til Team Rynkebys formål Børnecancerfonden.

- Vi fik en fin pose penge samlet ind, for der var også en del, som var stået op, da vi kom med rundstykkerne og havde ekstra penge til os. Selve udbringningen og logistikken gik smertefrit, og derfor bliver det nemmere og bedre næste gang, når app'en også er helt klar til sådan en event, siger Peter Kohberg.

Han kalder de 200 en fin succes, mens en stor succes havde været 500 eller 1000. Det prøver de to samarbejdspartnere nu at nå, når de gentager eventen - formentlig allerede her i foråret.

- Vi må se, om det kan nåes, for Lagkagehuset skal have ændret deres app. Men vi er enige om at gøre det igen, og det er dejlig positivt, at Lagkagehuset også fik lyst til mere, siger Peter Kohberg.

Blomster og rundstykker

Det var ikke kun de bestilte rundstykker, der stod uden for døren om morgenen påskesøndag.

Der var også smagsprøver fra Lagkagehuset og blomster, som Team Rynkeby havde fået ved sponsoreret ved Billigblomst, Klokkeblomsten Padborg, Hertug Blomster og Rødekro Blomster- og Havecenter.

Man skal holde øje med Team  Sønderjyllands side på Facebook, hvis man gerne vil vide, hvornår udbringningen bliver gentaget.


Teknikken var den største udfordring for os, men Lagkagehuset vil nu ændre deres app, så den bliver mere brugervenlig til events som vores. De synes, det havde været sjovt at kunne lave noget velgørende, og derfor vil de nu bruge energi på at ændre teknikken, så vi kan gøre det igen.

Peter Kohberg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Esbjerg

Esbjergenser har tilbragt natten på stationen: Råbte efter politiet og slog betjent i ansigtet

Annonce