Annonce
Vejen

Troels Ravn, MF soc. - Corona og Vejen Garden

Anni Grimm. Foto: Jacob Schultz
Annonce

LÆSERBREV: Det ærede lokale folketingsmedlem for socialdemokraterne optræder nærmest radikalt, når det kommer til den behandling Vejen Garden udsættes for i disse coronatider.

Først en “heltemodig” og nærmest forarget indsats i Kulturministeriet for at granske de udsendte restriktioner, der rammer Vejen Gardens traditionsrige julekoncerter så hårdt.

Derefter fuld forståelse for kravet om, at Vejen Garden skal gennemføre sine koncerter - med ryggen til publikum!!

Hvor langt skal vi tvinges ud i dette åbenlyse idioti? Hvorfor ikke “bare” meddele et afstandskrav?

Jeg har fuld forståelse for, hvis Vejen Garden ikke ønsker at spille med ryggen mod sit trofaste publikum, men absolut ingen forståelse for Troels Ravns slingrekurs.

Hvordan vil Troels Ravn så egentlig forklare, hvorfor han ikke skal gå baglæns ind ad døren, så mit liv ikke bringes i fare, når jeg skal ud af samme dør? Nej vel... restriktionerne hænger (som det meste andet socialdemokratiske selvopfundne helsevås) på ingen måde sammen. Alligevel forventer jeg herefter at se Troels Ravn gå baglæns - for en sikkerheds skyld. Det gør vel egentlig heller ikke nogen større forskel sådan sagt lidt godmodigt i overført betydning! Eller måske kunne denne afart af gakkede gangarter endda tænkes at skaffe nye proselyttere (læs: vælgere)?

Godt, at Anni Mathiesen, MF (V) nu har taget handsken op, og gør en indsats for, at de uforståelige og utålelige restriktioner bliver ryddet af vejen, så Vejen Garden forhåbentlig kan spille sine afholdte julekoncerter med ansigterne mod publikum. Jeg håber meget, at Anni Mathiesen er mere vedholdende og når bedre resultater end Troels Ravns slingrende og selvopgivende retræte-optræden.”Jeg har fuld forståelse for, hvis Vejen Garden ikke ønsker at spille med ryggen mod sit trofaste publikum, men absolut ingen forståelse for Troels Ravns slingrekurs.

Anni Grimm


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce