Annonce
forside

Truede med pistol: Købmand blev røvet i Stenderup-Krogager

Arkivfoto: Rene Lind Gammelmark

Stenderup-Krogager: Med en pistol forrest truede en maskeret mand torsdag klokken 18.20 personalet i Min Købmand i Stenderup Krogager.

- Herefter forlader han forretningen og går ud til en mørk bil, hvori der sidder en anden person, og så kører de fra stedet, fortæller vagchefen hos Sydøstjyllands Politi, som meget gerne vil høre fra eventuelle vidner.

Røveren beskrives af pigerne, der var på arbejde i butikken, som værende en mand, 30-35 år, 180-185 centimeter høj og slank. Han var lys i huden og iført en sort trøje med hvide striber, grå arbejdsbukser, og så var han maskeret.

Bilen, som røveren stak af i, beskrives som en mørkeblå Seat Cordoba, årg. 98-2000 model. Den havde mørke/tonede ruder og manglede den bageste Den stak af i sydlig retning fra Stenderup-Krogager.

Politiet kan kontaktes på 114, hvis man har oplysninger, der kan hjælpe med opklaringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce