Annonce
forside

Tryg by med tryk på

Annonce

Læserbrev: Der er liv i Aabenraa. Mange initiativer, gode arrangementer, iværksætteri og masser borgere, der giver liv til byen døgnet rundt. Jeg trives godt og trygt i Aabenraa på alle døgnets timer. Både tidligt og sent. Jeg er dog blevet klar over, at ikke alle har det på samme trygge måde.

Er man utryg, begrænses ens frihed. Det gælder alle livets faser. Utryghed omkring økonomi giver mange bekymringer, utryghed om andres adfærd begrænser vores bevægelsesfrihed, og utryghed om aftaler skaber mistro og ødelægger mulighederne for nye initiativer og samarbejde.

Hos Det Konservative Folkeparti har vi altid fokus på tryghed. Tryghed i alle livets faser giver den bedste livskvalitet, de bedste foreninger og et erhvervsliv, der tør tage de nødvendige chancer.

Desværre kan ikke alle ønsker opfyldes. Mennesker havner uvilkårligt i utrygge situationer, under vanskelige livsbetingelser. At love alle, at alt bliver godt, er useriøst. Når vi lover noget, vi ikke kan holde, bidrager vi til øget utryghed. Men vi kan i det mindste møde alle i øjenhøjde og vedkende os, at politik har konsekvenser for den enkelte borger. Det kalder vi at tage ansvar.

Frygt kan overskygge alt. Tryg dialog kan trække skygger ud i lyset, og så forsvinder de af sig selv.

Så lad os bare holde dampen oppe, så der kommer tryk på fritidsliv og erhvervsliv i Aabenraa. Men det må ikke være på bekostning af trygheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce