Annonce
Esbjerg

Tryg Fonden i gavehumør: Spejdere får 25 redningsveste

Det skal være trygt for alle, når Kaj Lykke Spejderne i kano eller på tømmerflåde begiver sig ud på Skøjtesøen eller Holsted Å, derfor får spejderne 25 nye redningsveste af Tryg Fonden. Arkivfoto
Kaj Lykke Spejderne i Bramming har fået 13.500 kroner fra Tryg Fonden. Pengene går til 25 nye redningsveste.
Annonce

BRAMMING: Selv om man bor og er spejder et stykke fra den nærmeste kyst, kan man godt sejle på vand. Det gør de blå spejdere i Kaj Lykke Gruppen under Det Danske Spejderkorps blandt andet på Skøjtesøen og Ishockeysøen i Bramming samt på Holsted Å, som løber lige syd for Spejdercentret i Terp.

Derfor er det en velkommen gave, Tryg Fonden nu kommer med til Bramming-spejderne. 13.500 kroner - eller rettere: 25 nye redningsveste i forskellige størrelser. De mange penge er bevilget af Tryg Fondens regionale råd i Region Syddanmark, som i denne omgang har uddelt i alt 261.000 kroner til nye projekter i regionen. Projekter, som skal skabe mere tryghed, sikkerhed, trivsel og sundhed.

Annonce

Kano og tømmerflåde

- Vi får ikke pengene, men vi får overrakt de 25 nye redningsveste. Dem skal vi bruge, når vi har kanosejlads og når vi sejler på tømmerflåder og i risbåde, forklarer Kristina Falther fra Kaj Lykke Spejderne.

Kaj Lykke Spejderne, der har klubhus lige ved siden af Skøjtesøen, sejler normalt på den, men spejderne sejler også på Holsted Å, når de er på tur til Spejdercentret i Terp.

Det er endnu ikke aftalt, hvornår spejderne får de nye redningsveste overrakt, men Kristina Falther håber, det kan ske, når spejdergruppen den 22. og 23. august tager på weekendtur til Spejdercentret i Terp.

- Det er vi stadig i mailkorrespondance om, siger Kristina Falther.

Andre modtagere i området

Følgende har får et støttebeløb fra Tryg Fonden i området:

Ribe Roklub: 11.000 kroner.

Nationalpark Vadehavet: 13.000 kroner.

Kaj Lykke Spejderne i Bramming: 13.500 kroner.

Plejecenter Margrethegården i Ribe: 40.000 kr. til en Velo plus cykel.

Ribe Domsogns Menighedsråd: 7.500 kr. til førstehjælpskurser eller -udstyr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce