Annonce
Esbjerg

Turistchef i Varde Colin Seymour glæder sig over magasinanbefaling af Fanø

En freelanceartikel i det internationale magasin Monocle roser Fanø som et godt rejsemål. Arkivfoto: Marco Brodde
En freelanceartikel i det internationale magasin Monocle roser Fanø, som et godt rejsemål. Og det er ikke første gang Fanø får heldig omtale i magasinet.
Annonce

Esbjerg: På den store bladhylde hos 7-eleven-kioskens bagvæg står et mylder af glittede magasiner og blandt dem, kan man med lidt held finde et internationalt orienteret livsstilsmagasin kaldet Monocle. Her i kan man, ifølge turistchef i Varde Kommune, Colin Seymour læse, at Fanø er "Fanøtastic", og ud over en fem-siddet featureartikel inde i bladets novembernummer kan man læse om Fanø i en artikel skrevet af den sydafrikanske freelancejournalist Mary Holland, nu bosiddende i New York, og se billeder af den danske fotograf Jan Søndergaard.

Artiklen indledes med ”Denne danske ø´s charme strækker sig så langt som dens fejende sandstrande, med hyggelige klassiske kroer, forfriskende havluft, og lækker mad og drikke, hvilket gør øen til et must”. Artiklen fremhæver Kellers Badehotel, Sønder Ho Kro, Fanø Bryghus, Rudbecks Ost og Deli, Fanø Laks samt Oyster King, skriver turistchef Colin Seymour i en pressemeddelelse.

Annonce

Besøg fra Amerika

- Det er ikke første gang, vi har haft den store ære at have besøg af magasinets skribenter. I 2013 havde jeg glæden at præsentere en af deres korrespondenter for Hr. Skov i Blåvand, samt Henne Kirkeby Kro og Henne Mølle Å Badehotel, fortæller turistchef i Varde Colin Seymour.

Pressebesøget blev arrangeret af Colin Seymour for Vestkystpartnerskabet og Sydvestjyske Smagsoplevelser i samarbejde med VisitDenmark og Newyorker PR Bureauet Wagstaff.

Besøget støttedes af SAS, FOOD Organisation Denmark, Region Syddanmark, Dansk Kyst- og Naturturisme, ProVarde, Færgen og Markedsføring Fanø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Cirkusprinsesse på besøg i Varde

Trekantområdet

Mand stadig i kritisk tilstand efter badeulykke: Kommune tjekker sikkerheden

Annonce