Annonce
Tønder

Turistdestination står ved en skillevej

Annonce

Læserbrev: Tønder Kommune har de senere år deltaget både i turistdestinations-samarbejdet Sønderjylland samt med Varde, Fanø og Esbjerg kommuner. En ny lovgivning giver dog kun mulighed for at være med i et “destinationssamarbejde”.

Inden for kort tid vil kommunalbestyrelsen forhåbentlig efter indstilling fra turistforeningen beslutte sig for retningen.

I Slesvigsk Parti er vi ikke i tvivl, vi anbefaler helt klart destination Sønderjylland.

Vi mener klart, at det sønderjyske samarbejde skal styrkes og ikke det modsatte. Hidtil er markedsføringen varetaget af det sønderjyske samarbejde og dette har blandt andet medført en større overnatningsfremgang for Tønder end alle andre kommuner i regionen.

I Vadehavsdestinationen er Varde trådt ud, alene dette virker mistænkeligt og projektet er pt reelt et blankt stykke papir.

Destination Sønderjylland er til gengæld en afprøvet og succesfuld/ligeværdig organisation, foruden den mangfoldige natur, satses der massivt på den spændende og righoldige kulturhistorie, cykelturismen samt selvfølgelig et skarpt blik på det enorme potentiale af besøgende, der findes hos vores tyske naboer.

Kontingentet til den sønderjyske destination har en størrelse, så der vil være rig mulighed for a turistforeningen kan videreudvikle en lang række af de bestående aktiviteter.

Et sønderjysk valg udelukker naturligvis ikke et fortsat udviklende samarbejde med aktører i Nationalparken og øvrige partnere i Vade- og Vesterhavsregionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce