Annonce
Sønderborg

Turister hædrer Gråsten: Er Danmarks mest gæstfrie by

De turister som i løbet af sommeren har taget en overnatning i Gråsten gennem Airbnb, mener at byen er den mest gæstfrie. Arkivfoto: André Thorup
En undersøgelse af udlejningsportalen Airbnb har vist, at Gråsten er Danmarks mest gæstfrie by.
Annonce

Gråsten: Udlejningsportalen Airbnb har opgjort, hvilken by der er den mest gæstfrie i Danmark, og det er Gråsten. Byen ved Nybøl Nor indtager førstepladsen foran nordsjællandske byer som Helsinge, Hundested og Hornbæk.

Når en gæst har besøgt en destination via Airbnb, kan vedkommende tildele et antal stjerner for at bedømme oplevelsen på forskellige parametre. Foruden selve destinationen gælder det blandt andet oplevelsen omkring check-in, rengøring og kommunikationen med værten. Altså alle de forhold, der får gæsten til at føle sig mere eller mindre velkommen.

Airbnb har opgjort, hvilke lokaliteter i Danmark, som procentmæssigt har de fleste boliger, der har modtaget 5 stjerner af gæsterne i perioden september 2019 til august 2020. Og her er gæsterne altså særlig charmeret af værterne i Gråsten.

Airbnb er en af verdens største udbydere af overnatninger og oplevelser. Mere end 7 millioner hjem og titusindvis af aktiviteter kan bookes, alle drevet af lokale værter. Airbnb har flere end 750 millioner gæsteankomster og en tilgængelighed på 62 sprog fordelt på flere end 220 lande og regioner verden over.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Coronavenligt Kinball

Sønderborg

Corona aflyser udenlandske bryllupper

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce