Annonce
Haderslev

Turisterne står i kø: Nye hytter i Gram går som varmt brød

Formanden for fritidscentrets bestyrelse, John Flemming Hansen (th.), ved indvielsen af de fem Anneberg hytter i juni måned. Foto: Mette Henriksen
De fem Anneberg hytter, som Gram Fritidscenter kunne indvie kørt før skolernes sommerferie, bliver revet væk af turisterne.
Annonce

GRAM: Turisterne står i kø for at leje én af de fem nye Anneberg hytter, som Gram Fritidscenter kunne indvie kort før sommerferien.

-Da vi åbnede op for bookinger op til sommerferien, strømmede det ind med reservationer. Den store efterspørgsel er virkelig kommet bag på os, fortæller Malene Sommerlund, som står for bookingerne.

- Gæsterne kommer fra Danmark, og blandt andet også fra Norge, Tyskland og Frankrig. Muligvis er det også den helt usædvanlige sommerhussituation, som kommer os til gode. Har man ikke været ude i virkelig god tid, så er der på grund af covid-19 ikke et hus at få her i sommerferien, tilføjer Malene Sommerlund.


Da vi åbnede op for bookinger op til sommerferien, strømmede det ind med reservationer. Den store efterspørgsel er virkelig kommet bag på os.

Malene Sommerlund, bookingansvarlig


- Gæsterne fortæller også, at de er glade for Gram både som by og som base. Herfra kan de hurtigt komme til Rømø, Ribe og Esbjerg. Rigtig mange benytter sig også af padletennisbanen, som ligger lige klos op af hytterne. Eller friluftsbadet.

Annonce

Donation

Det var Ege Fonden, som tidligere på året gjorde drømmen om at kunne tilbyde attraktive overnatningsmuligheder ved fritidscenteret til virkelighed, ved at donere 2,1 millioner kroner. Igennem årene har Gram Fritidscenter haft en del forespørgsler omkring overnatningsmuligheder i forbindelse med træningsweekender eller andre foreningsarrangementer, men da man ikke har kunnet tilbyde andet end sovesalskonceptet i hallen eller på skolen, er Gram gang på gang blevet valgt fra.

Nu ser det imidlertid ud til, at også turisterne har fået øje på den enkle overnatningsmulighed til forholdsvis små penge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Haderslev

Busser kører i byrådet

Kolding For abonnenter

Abdul gik efter et multikulturelt gymnasiemiljø: - Her følte jeg mig mest velkommen

Annonce